halsojobb.se

logga

Centric Care söker ambulanssjuksköterska till Halmstad

Ansök nu

Centric Care söker ambulanssjuksköterska till Halmstad

Med oss på Centric Care är det både tryggt och enkelt att jobba inom bemanning. Vi är väletablerade i branschen och har många och varierande uppdrag över hela Sverige. Nu finns chansen för dig som är ambulanssjuksköterska att ta uppdrag i Halmstad.  

OM UPPDRAGET
Har du god kommuniktativ förmåga och kan möta patienter på ett professionellt och betryggande sätt? Har du även god samarbetsförmåga och vill dela med dig av dina kunskaper? Då kanske det är dig vi söker för detta uppdrag. 
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad ambulanssjuksköterska till ambulansen i Halmstad. 

UPPDRAGSPERIOD
1 oktober 2021 till och med 10 januari 2022.  

ARBETSTID 
Uppdraget innefattar dag-, natt-, och helgtjänstgöring. Huvudsakligen 2-skift. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter inom ambulanssjukvård. Arbetet präglas av ständiga bedömningar och prioriteringar utifrån patientens medicinska tillstånd. Arbetet innebär samarbete med många olika kontakter, både interna och externa.
 
DIN PROFIL
Du är legitimerad ambulanssjuksköterska med erfarenhet av minst 2 års arbete inom ambulanssjukvård.

OM OSS
​Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen!

Dela detta jobb

logga
Centric Care söker ambulanssjuksköterska till Halmstad

Centric Care AB