halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

BVC Sjuksköterska Mama Mia Kista

Företag Prima Vård AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

BVC Sjuksköterska Mama Mia Kista

Vill du bli en del av en trevlig arbetsgrupp på en väletablerad, modern och växande BVC mottagning? Mama Mia Kista BVC söker en vikarie för ca 6 månader med möjlighet till förlängning.
 
Arbetsuppgifter:
Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm med det nationella barnhälsovårdprogrammet. Du arbetar självständigt men har alltid flera medarbetare nära att samarbeta och bolla saker med. Rollen som BVC sjuksköterska är varierad med allt från vaccinationer, hembesök, läkarmottagningar, utvecklingsbedömningar och framförallt stöd till föräldrar i en av livets viktigaste faser.
 
Kvalifikationer:
Du behöver vara specialistutbildad sjuksköterska antigen som barn- och ungdomssjuksköterska eller distriktsjuksköterska. Tidigare arbete på BVC eller med barn är meriterande men inget krav.

 

Vi använder Take Care som journalsystem och arbetar både med fysiska och digitala besök. Att förstå och göra dig förstådd på Svenska och Engelska är ett krav. 
 
Vi erbjuder dig:
Vi är en modern mottagning med många spännande projekt på gång. På vår mottagning är du med och påverkar och formar arbetsplatsen, vi är alla viktiga och tillsammans driver vi verksamheten framåt. 

 

Vi är en arbetsplats som erbjuder både det självständiga arbetet och teamkänslan. På Mama Mia i Kista har vi ett tätt samarbete med Mama Mia Kista barnmorskemottagning som finns i samma lokaler, vilket är väldigt uppskattat av både medarbetare och patienter. 


Anställning och ansökan:

Vi söker en vikarie på ca 6 månader med möjlighet till förlängning. Tjänstgöringsgrad på 75-100%. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Mama Mia har kollektivavtal med Vårdföretagarna, Almega. 

 

Välkommen med din ansökan! 

Ansökningar tas emot löpande. 

 

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med Regionchef Matilda Lindberg, matilda.lindberg@mamamia.se.

 

Vi värnar om att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.
 
Om mottagningen:
Vi driver vår verksamhet i lokaler mitt i Kista Galleria.

 

Dela detta jobb

BVC Sjuksköterska Mama Mia Kista

Prima Vård AB