halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bronkoskopisjuksköterska Lungonkologiskt centrum, Solna

Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Bronkoskopisjuksköterska Lungonkologiskt centrum, Solna

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad varje dag? Vill du arbeta med diagnostik och utredning? Då är det kanske dig vi söker till vår bronkoskopienhet på Lungonkologiskt centrum i Solna!

Vi erbjuder
Vi är en del av Tema Cancer och är verksamma under Medicinsk Enhet Huvud Hals Lunga Hud. Då en av våra duktiga medarbetare ska ägna sig åt forskning söker vi nu en ny sjuksköterska till vårt team. Vi eftersträvar korta beslutsvägar och att teamet som arbetar här kan vara med och påverka arbetet.

Vi har tydliga mål för att skapa en trygg arbetsmiljö för våra medarbetare, och erbjuder en individuellt planerad inskolning, en kontinuerlig kompetensutveckling och teamarbete.

Självklart får du som anställd ta del av våra förmåner!

Om oss
Hos oss på Lungonkologiskt centrums bronkoskopienhet fokuserar vi kontinuerligt på förändring och utvecklingsarbete och strävar hela tiden till att ge den bästa vården till våra patienter. Vi bistår sjukhusets övriga kliniker och vi undersöker även patienter från andra sjukhus med bronkoskopier och övriga lungmedicinska ingrepp som pleuratappning och dräninläggning. Ingreppen kan vara både planerade och akuta.

Om tjänsten
Som sjuksköterska på Lungonkologiskt centrums bronkoskopienhet ansvarar du för den dagliga verksamheten. Du ingår i ett team bestående av kontaktsjuksköterskor, undersköterskor och läkare och tillsammans ansvarar ni för den medicintekniska utrustningen, miljön och hygienen. På plats finns även omvårdnadsansvarig sjuksköterska.

Exempel på vanliga arbetsuppgifter:

  • Assistera läkare vid bronkoskopier och andra lungmedicinska ingrepp.
  • Handha prover från undersökningar och tillsammans med arbetsteamet ansvarar du för patientens säkerhet under undersökningarna.
  • Planera verksamheten och det dagliga arbetet på enheten.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning. Hos oss arbetar du dagtid och är ledig helger samt röda dagar. 

Vi söker
Vi söker dig som:

  • Är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella och förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen.
  • Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar. 
  • Är lugn och kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer. Du behåller ett realistiskt perspektiv på situationer och fokuserar på rätt saker.

Vi förutsätter att du är intresserad av medicinsk teknik samt har förmågan att sätta patienten i centrum. Du är empatisk och lyhörd för patientens behov samt trivs med både självständigt  arbete och arbete i grupp. Därtill besitter du förmåga att göra egna bedömningar.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.

Meriterande:

  • Specialistsjuksköterska inom intensivvård eller operationsvård.
  • Tidigare erfarenheter av likande vård.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Bronkoskopisjuksköterska Lungonkologiskt centrum, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset