halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Brinner du för att utveckla vår Strokeenhet i Huddinge? Då ska du söka till förstalinjechef på Neuro 1 i Huddinge!

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Brinner du för att utveckla vår Strokeenhet i Huddinge? Då ska du söka till förstalinjechef på Neuro 1 i Huddinge!

Referens nummer

2021/2813

Om oss

På Neuro 1 Huddinge bedriver vi behandling och forskning kopplad till den akuta fasen vid en stroke och akutneurologi. På vår enhet har vi en integrerad övervakningsenhet där vi bedriver monitorering och behandling av patienter i behov av högspecialiserad neurosjukvård. Här får medarbetaren utvecklas i sin roll med en integrerad kompetensutveckling!

Om tjänsten:

Som omvårdnadschef för Neuro 1 Huddinge har du en nyckelroll inom Karolinska universitetssjukhuset. Vi vill ge dig möjligheten att ta dig själv, dina medarbetare och organisationen till nästa nivå. Här arbetar du i delat ledarskap tillsammans med en omvårdnadschef som har erfarenhet av såväl omvårdnad som ledarskap. Ni samverkar på vårdytan tillsammans med 2 andra omvårdnadschefer inom vårdområdet. Som omvårdnadschef har du även ett nära samarbete med avdelningsansvarig läkare, patientflödesansvarig läkare samt omvårdnadsansvarig senior sjuksköterska. Tillsammans är ni teamet som leder strokevården, där ni arbetar med utvecklingen av riktigt högspecialiserad akutneurologisk vård. Du har i teamet ansvar och befogenheter främst för att planera och driva verksamheten enligt uppsatta mål i verksamhetsområdet. Målen sätter ni som ett team i ledningsgruppen, det är viktigt för oss att du som chef i förstalinjen inte bara ha ett ansvar utan att du också får mandat och rätt förutsättningar för att utveckla din verksamhet.

Denna roll handlar om att vara en god ledare som inspirerar, coachar och lyfter andra till nästa steg i utvecklingstrappan. Vi ser gärna att du:

  • Tillsammans med dina chefskollegor skapar en framgångsrik och välmående arbetsplats där alla känner sig både trygga och motiverade

  • Ser det som din viktigaste uppgift att som ledare se till att hela teamet lyckas i sin roll, för det behöver du vara en bra kommunikatör samt vara lyhörd inför andras behov

  • Värderar ett flerdimensionerat ledarskap med samverkan i såväl det egna teamet som i partnerskap med andra verksamheter. Helhetssyn är en nyckelfaktor i din roll. Du och din kollega förstår ert team, era olika styrkor och vad som behövs för att lyckas samspela med olika behov och kompetenser

  • Genom att föregå med gott exempel och sätta vår vision på pränt skapar du ett djupare syfte tillsammans med dina medarbetare

  • Har förmåga att motivera och engagera i nuet samt har uthållighet för att leda förändring över tid. Som chef vill vi att du ska prioritera, delegera och våga fatta beslut i det delade ledarskapet

  • Har verktyg och förhållningssätt för att hantera och behålla en positiv attityd även när tempot är högt

Vi vill att du ska coacha ditt team till framgång genom förmågan att ta reda på vad som motiverar dina medarbetare och koppla det till verksamhetens mål. Det är av stort värde att du vid behov kan leverera en snabb lösning, samtidigt som du brinner för att skapa ett klimat där medarbetare vill och kan ta ansvar för verksamheten och sitt eget medarbetarskap.

Vi erbjuder

Det är viktigt för oss att alla ska lyckas i sin roll, ha en god arbetsmiljö och trivas på arbetet, för att stötta dig i din utveckling som chef erbjuder vi ett internt chefsprogram. Vi vill främja utveckling i det egna såväl som det delade ledarskapet och erbjuder möjlighet till mentorskap och coachning i chefsrollen.

Du kommer att ingå i ett kompetent team av chefer och ledare, med stora möjligheter till stöd och utveckling. Du rapporterar till Verksamhetschef (VC) inom omvårdnad och ingår i ledningsgruppen för omvårdnad.  Vi erbjuder också administrativt stöd i form av bemanningsassistent.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med flerårig erfarenhet inom omvårdnad, samt erfarenhet av akutneurologisk sjukvård, bred kompetens inom strokesjukvård är meriterande.

Vi ser gärna att du har tidigare chefs/ledarerfarenhet. Det är också meriterande om du har erfarenhet av delat ledarskap.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och ledaregenskaper.

Vår arbetsmiljö präglas av våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn.  

Ansökan 

I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent. 

Om du uppfyller tjänstens kvalifikationer kommer du att få en inbjudan till att utföra tester. Länken skickas normalt första dagen efter ansökningstidens slut och du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Om du har frågor kring testerna är du välkommen att kontakta rekryteringstest.karolinska@sll.se

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.  

Välkommen med din ansökan genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.  

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

  1. Personligt brev  

  2. CV

  3. Övriga bilagor 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Huddinge

Telefon
tomas.nordman@regionstockholm.se

Namn

Kommunal

Telefon
anders.p.persson@regionstockholm.se

Namn

Vision

Telefon
pernilla.helmersson@regionstockholm.se

Namn

SACO

Telefon
ingrid.berggren@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Brinner du för att utveckla vår Strokeenhet i Huddinge? Då ska du söka till förstalinjechef på Neuro 1 i Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset