halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

I Vaxholm arbetar idag tre boendestödjare, en av dem går snart vidare till nya utmaningar, vi söker nu dennes efterträdare!

ARBETSUPPGIFTER
Boendestöd är ett pedagogiskt och psykosocialt vardagsstöd som utförs i den enskildes hem- och närmiljö. Stödet skall aktivt bidra till att öka den enskildes självständighet, bryta isolering och bidra till att den enskilde återfår och bibehåller sina funktioner och förmågor. Insatserna ska bygga på respekt för människors självbestämmande och integritet, men samtidigt kombineras och balanseras med aktiva, uppsökande och motiverande insatser. I arbetsuppgifterna ingår att utforma stödet tillsammans med den enskilde utifrån beviljad insats, vilket innebär att arbetsuppgifterna är varierande. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt och har en god förmåga till att samarbeta med kollegor och andra professioner, liksom anhöriga och övriga kontakter som är viktiga för brukaren. Arbete innebär att utföra beviljade insatser enligt Socialtjänstlagen (SoL).

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har en gymnasial omvårdnadsutbildning eller en kvalificerad yrkesutbildning (KY, YH) med inriktning psykiatri. Du kan också ha en högskoleutbildning med inriktning mot beteendevetenskap, pedagogik eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med boendestöd.

Dokumentationsvana krävs. Vi använder Procapita/LifeCare.
För tjänsten krävs körkort.

För att vara framgångsrik i rollen krävs att du har ett genuint intresse för människor och vet att du genom ditt bemötande gör skillnad för individen. Du har en positiv människosyn och kan samverka med dina medarbetare.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annons. Vi har inte möjlighet att ta emot din ansökan på annat sätt.

Vi erbjuder kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och förmånscykel, semesterväxling och löneväxling. Dessutom bjuder Stockholms skärgård på en fantastisk arbetsmiljö och vid pendling fungerar både bil, buss och båt.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringsmetod och vi undanber oss därför bestämt alla erbjudanden om bemannings-, annonserings- och rekryteringsstöd i samband med denna rekrytering.

Logo

Boendestödjare

Företag Vaxholms stad
Ort
Utgår

2019-10-22

Ansök nu

Dela detta jobb