halsojobb.se

Ekåkersvägen och Täbyvägen

Vill du arbeta stödjande så våra brukare kan leva gott utifrån deras egna förutsättningar och behov?
Välkommen med dina ansökan!

Ekåkersvägen ligger i fina Bälinge 1,2 mil norr om Uppsala. Gruppboendet ligger i en villa där 6 brukare bor i egna lägenheter. Hos oss får du se varje människa bakom behovet – intressen, möjligheter, lust. Att arbeta hos oss ger dig både stolthet och utmaningar. Verksamheten är endast 1 år gammal och stora utvecklings möjligheter finns.

Här kan du läsa mer om Ekåkersvägen (http:// https//vardochomsorg.uppsala.se/boende/stodiboende/gruppbostad/ekakersvagen-1/)

Täbyvägen ligger beläget i Vänge cirka 1,5 mil norr om Uppsala. Gruppboendet är en villa där fem brukare bor i egna lägenheter. Brukarna behöver stöd i vardagen och du som boendeassitent kommer ha en nyckelroll i brukaren liv för att öka dennes självsändighet.

Här kan du läsa mer om Täbyvägen (https://vardochomsorg.uppsala.se/boende/stodiboende/gruppbostad/tabyvagen-2/)

Ditt uppdrag
Arbetet består i att enligt LSS ge individuellt stöd och service till personer med intellektuella funktionsnedsättningar. Målet är att arbeta på ett stödjande sätt för att våra brukare kan leva gott utifrån deras egna förutsättningar och behov. Hos oss får du möjligheten att arbeta med mycket vård och omsorgsarbete och förutom det ingår även hushållssysslor såsom, städ, tvätt, handling samt matlagning.

Ekåkersvägen har bemannat dygnet runt med 2 vakna nattpersonal samt 1 sovande jour per natt.

Täbyvägen har bemannat dygnet runt med 1 vaken nattpersonal. Söker personal i denna annons till dag och kvällsarbete.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnad och demens.

Som person är du flexibel och har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare är du en god analytiker som är bra på att se sammanhang och lösa komplexa frågor och problem samt har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Dessutom är du en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera samt har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Johanna Ryrhed, verksamhetschef Täbyvägen, 018-727 76 24
Elin Drangelid, verksamhetschef Täbyvägen, 018-727 86 43
Helene Jöerand-Björkman, verksamhetschef Ekåkersvägen, 018-727 78 79

Facklig företrädare:
Kommunal, 018-727 24 42

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Boendeassistenter till Ekåkersvägen och Täbyvägen

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Dela detta jobb