halsojobb.se

Sköldmövägen 13

Vill du ha ett spännande och utvecklande arbete? Är du intresserad av att dela med dig av dina tankar och ideér?
Vi ser fram emot din ansökan!

Sköldmövägens gruppboende är beläget i Gamla Uppsala. Verksamheten drivs enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS). Boendet är bemannat dygnet runt med sovande jour nattetid. Området är trevligt med närhet till Gamla Uppsala högar. Det finns bra bussförbindelser till området. Det som utmärker oss är vår stabila personalgrupp med ett brett åldersspann. En grupp som jobbar pedagogiskt gentemot brukare och löser utmaningar genom en öppen och lösningsfokuserad dialog.

Ditt uppdrag
Som boendeassistent kommer du att arbeta med brukarna utifrån fastställda genomförandeplaner, och i samarbete med andra intressenter. I arbetet ingår journalföring, stöd i kontakt med utomstående intressenter, stöd i utförande av fritidsaktiviteter, omvårdnad samt serviceinsatser så som matlagning, städ, tvätt och stöd med personlig hygien utifrån den enskildes behov och önskningar.

Din bakgrund
Vi söker dig som har undersköterskeutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten. Vi ser gärna att du har utbildning i motiverande samtal (MI). Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med individer med synnedsättning samt fysisk och intellektuell funktionsnedsättning. Allmän datakunskap och att du behärskar svenska språket både i tal och skrift är en förutsättning för arbetet. Har du B-körkort ses det som meriterande för tjänsten.

Som person är du serviceinriktad, lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande samt har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Dessutom är du lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker, du har även en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Rahman Bolhasani, verksamhetschef, 018-727 82 07

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Boendeassistent till Sköldmövägens gruppboende

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Dela detta jobb