halsojobb.se

Sandgropsgatan7

Har du en positiv grundsyn, ett starkt engagemang för människor och förmåga att förmedla grundtrygghet till de som behöver stöd? Då kan du vara den vi söker till gruppboendet på Sandgropsgatan 7.
Välkommen med din ansökan redan idag!

Sandgropsgatan är ett LSS-boende inom socialpsykiatrin och personerna som bor där har olika psykiatriska funktionsnedsättningar. Verksamheten ligger naturskönt i Svartbäcken.
Målsättningen med verksamheten är att få en bra och trygg vardag för våra 5 boende. I allt vi gör vägleds vi av vår värdegrund och för oss finns en självklar regel: ett genuint intresse för människor. Vi lägger stor vikt vid att de som bor hos oss får ett gott bemötande.
Du ska kunna jobba schemalagd arbetstid, dag, kväll och helg.

Ditt uppdrag
Arbetsuppgifterna består av att stödja, motivera och stimulera individens egen förmåga att utföra aktiviteter i det dagliga livet, samt skapa förutsättningar till ett aktivt och meningsfullt liv för individen. Som boendeassistent är ditt uppdrag att utifrån individens egna förutsättningar och mål underlätta vardagen för den enskilde. Att stärka och utveckla dennes personliga resurser för att klara ett så självständigt liv som möjligt.
Du skall se möjligheter istället för hinder och har en positiv grundsyn och ett starkt engagemang för människor och du har förmåga att förmedla grundtrygghet till det som behöver stöd.
I dina arbetsuppgifter ingår även att tillgodose den enskilde en trygg tillvaro och vara behjälplig och ge stöd i att motivera och medverka vid olika fritidsaktiviteter och att tillgodose kvalitet i den dagliga livsföringen. Alla i ett hem vanligen förekommande uppgifter så som matlagning, städ och tvätt ingår i arbetsuppgifterna.
Som boendeassistent arbetar du även med arbetsuppgifter som dokumentation, upprättande av genomförandeplaner, kontaktmanskap samt att delta i samverkans-, verksamhets- och arbetsplatsmöten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har gått omvårdnadsprogrammet med inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande och motiverande samtal (MI) så är det meriterande. Du har erfarenhet av arbete med personer som har psykiska funktionsnedsättningar och gärna av arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. För tjänsten krävs datakunskap och god förmåga att dokumentera samt att kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Som person tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Susanne Andersson, verksamhetschef 018-727 61 33

Facklig företrädare: Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Boendeassistent

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb