halsojobb.se

Tallbacksvägen 62

Drivs du av en vilja att utveckla dig själv och den verksamhet du arbetar i? Värnar du om allas rätt till att utvecklas och leva som andra, utifrån sina möjligheter och behov?
Vi ser fram emot din ansökan!

Arbete och bostad driver gruppbostäder i kommunens egen regi. Målgruppen är vuxna med behov av stöd enligt LSS (Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade). Insatserna är flexibla utifrån individens enskilda behov och önskemål.

Verksamheten är en gruppbostad för vuxna enligt LSS. Gruppbostaden består av 6 lägenheter med personal dygnet runt, dag och kväll, vaken natt och helgarbete.

I Uppsala kommun gäller heltid som norm från 1 januari 2017 vid rekrytering av tillsvidareanställda medarbetare. Det innebär att du som arbetssökande alltid anställs med heltid i botten. Vid anställningstillfället kommer du och din chef överens om tjänstgöringsgrad och schema för den sökta tjänsten.

Ditt uppdrag
Som boendeassistent kommer du att arbeta med brukarna utifrån deras individuella genomförandeplaner och i samarbete med andra personer i deras nätverk, såsom anhöriga, daglig verksamhet och habiliteringen. I arbetet ingår omvårdnad, journalföring samt serviceinsatser såsom matlagning, städ, tvätt samt vara delaktig i brukarnas fritidsaktiviteter.

Delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter ingår. Du har stöd av lokala instruktioner, fastställda rutiner och ett övergripande kvalitetsledningssystem. Du förväntas ta aktiv del i planering och genomförande av de brukarnas beviljade insatser. I ditt arbete ska du agera för god kvalitet och måluppfyllelse enligt verksamhetens samtliga styrdokument samt aktivt verka för utveckling på arbetsplatsen. För att säkerställa kvalitet är det också av vikt att du kan identifiera förbättringsområden och genomföra dessa.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad undersköterska, stödpedagog eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten. Arbetet kräver att du har erfarenhet av arbete inom LSS. Har du erfarenhet av arbete med pedagogisk inriktning och av arbete med kontinuerlig förändring och utveckling i fokus ses det som meriterande. För att kunna kommunicera med vår målgrupp och sköta dokumentationen behöver du behärska det svenska språket obehindrat i både tal och skrift samt ha datorkunskaper. Det är även meriterande om du har B-körkort.

Som person är du flexibel och kan se möjligheter i förändringar samtidigt som du är lugn och samlad i olika situationer och kan fokusera på rätt saker. Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv. Vidare samarbetar och relaterar du till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Maria Lundin, verksamhetschef , 018-727 63 24

Facklig företrädare:
Kommunal, 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till omsorgsförvaltningen. Tillsammans med oss jobbar du för att personer med olika former av funktionsnedsättning ska få det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt. Det handlar om LSS-verksamhet, socialpsykiatri och hälso- och sjukvård för dessa personer och grupper. I förvaltningens arbetsuppgifter ingår att utreda enskilda behov, men också verksamhetsuppföljning och långsiktig planering. Här finns tre uppdrag: systemledning, myndighetsutövning och ansvar för kommunens egenregi inom området.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)

Inom omsorgsförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.
Undantagna (från heltid som norm) är personliga assistenter.
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Boendeassistent

Företag Uppsala kommun
Ort
Utgår

2020-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb