halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Blodcentralen Skanstull och Hötorget söker sjuksköterskor (vikariat)

Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Blodcentralen Skanstull och Hötorget söker sjuksköterskor (vikariat)

Vi som arbetar på Blodcentralerna bidrar varje dag till att sjuka och skadade människor kan må bättre. Nu söker vi legitimerade sjuksköterskor för vikariat till våra team på Blodcentralen Skanstull och Blodcentralen Hötorget. Välkommen att ansöka! 

Vi erbjuder

I Stockholms sjukvård går det åt cirka 100 liter blod per dygn. Att få blod handlar ofta om skillnad mellan liv och död. Blodet ges av frivilliga obetalda blodgivare och på Blodcentralen ansvarar vi för att ta hand om blodgivaren hela vägen genom deras besök hos oss. De ska bli informerade med bästa omtanke, mötas av en genuint välkomnande atmosfär, känna sig trygga och omhändertagna av en kompetent och vänlig personal. Våra ledord är KompetensTillgänglighetMedmänsklighet och Nytänkande.

Här kan du läsa mer om hur det är att arbeta hos oss på Karolinska Universitetssjukhuset och vill du läsa mer om våra förmåner kan du läsa här.

Om tjänsten

Dina främsta arbetsuppgifter är att på bästa sätt välkomna våra "gamla" och nya givare och följa dem under hela processen med att donera blod. Att med god och kompetent omvårdnad göra besöket till en bra upplevelse så att blodgivaren återkommer och hjälper till med att bidra till att nya blodgivare tillkommer. Arbetet innefattar ibland en del tyngre fysiska moment.

Vi söker två sjuksköterskor för vikariat på ett år, 100% arbetstid, 40 timmar i veckan. Arbete två kvällar i veckan till klockan 20 är obligatoriskt samt arbete var tredje lördag. Du kommer att ha din anställning på Skanstull eller Hötorgets blodcentral men kan emellanåt jobba vissa pass på våra systerenheter då vi hjälps åt med bemanning vid till exempel sjukfrånvaro.

Vi söker

Vi söker dig som:

  • gör korrekta avvägningar och prioriteringar, väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden samt visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.

  • ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.

  • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. 

Kvalifikationer

Krav:

  • Legitimerad sjuksköterska.

  • Minst två års erfarenhet inom professionen.

  • Utvecklade kunskaper kring bemötande.

  • Goda kunskaper i svenska och engelska språket i både tal och skrift, eftersom kommunikationen sker på dessa språk.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av arbete på blodcentral.

  • Vana av venprovtagning.

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Yrkeslegitimation

Varmt välkommen med din ansökan!
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Blodcentralen Skanstull och Hötorget söker sjuksköterskor (vikariat)

Karolinska Universitetssjukhuset