halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Blodcentralen/Blodbussarna söker legitimerad sjuksköterska

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-10

Ansök nu

Blodcentralen/Blodbussarna söker legitimerad sjuksköterska

Blodcentralen/Blodbussarna söker legitimerad sjuksköterska

 

Vi som arbetar på Blodcentralerna bidrar varje dag till att sjuka och skadade människor kan må bättre. I Stockholms sjukvård går det åt cirka 100 liter blod per dygn. Att få blod handlar ofta om skillnad mellan liv och död.

Blodet doneras av frivilliga obetalda blodgivare och vi ansvarar för att ta hand om blodgivaren hela vägen genom deras besök hos oss. De ska uppleva att de blir informerade med bästa omtanke, mötas av en genuint välkomnande atmosfär, känna sig trygga och omhändertagna av en kompetent och vänlig personal. Är du rätt person med dessa egenskaper?

Blodbussenheten består av 30 personer - sjuksköterskor, undersköterskor, administratörer. Vi värnar om varandra och strävar efter mångfald i gruppen för att komplettera varandra på bästa sätt.

Våra ledord är Kompetens, Tillgänglighet, Medmänsklighet och Nytänkande.

Om tjänsten
Sedvanliga arbetsuppgifter på Blodcentral, exempelvis att intervjua och bedöma hälsostatus på blodgivare, venpunktion med mera. Arbetet är mycket styrt av anvisningar och regler. Gott stöd finns alltid i proffsiga erfarna kollegor, jourläkare och anpassade lättillgängliga dokument. Vi lär upp dig på plats.

Annonsen avser en tillsvidaretjänst, 100% arbetstid, 40 timmar i veckan.

Vi söker
Vi söker dig som är en naturligt social person, med ett utpräglat serviceinriktat bemötande och synsätt samt med goda kunskaper i svenska språket.

Vidare ser vi att du är en person som:

  • Gör korrekta avvägningar och prioriteringar.
  • Väger samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut.
  • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet.
  • Förstår sin roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut.
  • Är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Lägger ner stor vikt vid att man lever upp till dessa.

Du behöver vara i god fysisk form då arbetet ibland innefattar en del tyngre moment.

Kvalifikationer
Krav: 

  • Legitimerad sjuksköterska.
  • B-körkort.

Meriterande: 

  • Tidigare vana av venprovtagning.
  • Goda kunskaper i engelska då vi numera även erbjuder blodgivning på engelska.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Blodcentralen/Blodbussarna söker legitimerad sjuksköterska

Karolinska Universitetssjukhuset