halsojobb.se

Gagnefs kommun är Gagnefs kommuns största och mest spännande arbetsgivare! Här finns jobb i 150 olika yrkesgrupper. Tillsammans gör vi skillnad för invånare och besökare i kommunen.

Tycker du om att göra det lilla extra för att göra någon glad? Är du serviceinriktad, strukturerad och vill underlätta vardagen för någon annan, ta då chansen att söka arbete som biträde hos oss i Gagnefs kommun.

Som biträde inom äldreomsorgen har du din arbetsplats på någon av kommunens 6 särskilda boenden. Arbetet utförs i samarbete med avdelningspersonalen. Det förekommer inget omsorgsarbete för dig som biträde.

Arbetsuppgifter 

I arbetet ingår lättare hushållssysslor så som 

-enklare matlagning

-diskning

-städning

-tvättning

-fylla på förråd

-rengöring av hjälpmedel

Kvalifikationer

Vi söker dig som fyllt 18 år och är intresserad av att jobba med människor. Du är serviceinriktad, självgående och tycker om att arbeta med andra. Det är viktigt att du har ett gott bemötande samt god förmåga att utrycka dig i svenska språket, både i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare har jobbat inom restaurang eller lokalvård. 

Villkor

Tidsbegränsad anställning med oregelbundna arbetstider. Du får ett schema som innerhåller dag-, kväll- och helger. Intervjuer och anställningar sker löpande under våren.

Som medarbetare i Gagnefs kommun kommer du att ingå i ett sammanhang där du har nära till både kunder/brukare/medborgare och kollegor. Vi arbetar ständigt med att bredda vår kompetens och vår arbetsmiljö präglas av att vi stöttar, stärker och utvecklar varandra i vår profession. Som en del av Gagnefs kommun tillhör du en arbetsplats med stort fokus på utvecklingsfrågor - för att kunna möta såväl dagens som framtidens utmaningar.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljning av platsannonser. Vi har i förväg beslutade annonserings och sökvägar. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. 

Anställningsform    Säsongsanställning
Anställningens omfattning    Heltid/Deltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månads eller timlön
Antal lediga befattningar    8
Sysselsättningsgrad    4 - 8 veckor
Ort    Gagnef
Län    Dalarnas län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/95
Kontakt    
Anna Mångs, 0241-15162
Ellenor Persson, 0241-15282
Facklig företrädare    
Kommunal, 0241-152 85
Publicerat    2020-05-19
Sista ansökningsdag    2020-06-02

Biträde särskilt boende

Företag Gagnef kommun
Ort
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb