halsojobb.se

Biträdande verksamhetschef till Ekhöjden

Ort
Utgår

2020-04-10

Ansök nu

Biträdande verksamhetschef till Ekhöjden

BESKRIVNING AV VERKSAMHETEN 
Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Ekhöjden på uppdrag av Sundbybergs stad. Boendet erbjuder 78 lägenheter till personer med demenssjukdom och personer med omfattande omvårdnadsbehov. Boendet ligger ca 2 km från Sundbybergs centrum, mitt emot Solvalla i ett naturskönt område. 

Vi söker nu en biträdande verksamhetschef som har ett genuint intresse för god äldreomsorg och erfarenhet av chefsbefattning inom området. Dina medarbetare kommer att vara omsorgspersonal, gruppledare, Leva Livet-inspiratör, arbetsterapeut, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterskor och verksamhetschef.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. All personal erbjuds förmåner, god löneutveckling och individuell lönesättning.
Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER
Som biträdande verksamhetschef arbetar du tillsammans med verksamhetschefen med den dagliga driften och verksamhetsplaneringen för att ge medarbetarna de bästa förutsättningarna för att ge god omsorg med kvalitet. I din roll kommer ansvar för planeringar kring utbildning och kompetenshöjningar för omvårdnadspersonal och legitimerad personal att ingå. Du får internutbildning inom Förenade Care i bl.a. ekonomi, arbetsrätt, digitala system, ledningssystem, avtal mm. Biträdande verksamhetschef ersätter verksamhetschef vid dennes frånvaro.

Som biträdande verksamhetschef är du verksamhetschefens högra hand. Du arbetar med ett strategiskt tänk i ett skiftande tempo. Tillsammans med verksamhetschefen arbetar du bl.a. med:

- kontakten med kund, närstående och uppdragsgivare
- kvalitets och utvecklingsarbete
- handleda/utveckla, motivera samt behålla de bästa medarbetarna
- personalplanering/bemanning
- lönerapportering, fakturering
- ersätta verksamhetschefen vid dennes frånvaro
 Vidare innebär tjänsten:
– personalansvar: rekrytering, medarbetarsamtal m.m.
– leda och utveckla tjänster och koncept
– kvalitetsutveckling
– arbetsmiljöfrågor
– miljöarbete

I tjänsten ingår att du deltar i omvårdnadsarbetet i handledande och kvalitetssäkrande syfte både för sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Du har en arbetsledande funktion för HSL- och SOL-personal samt visst personalansvar. Du ska ha god kännedom om lagar och förordningar som styrs av HSL samt god kunskap i dokumentation. Meriterande är kunskap inom SOL.

KVALIFIKATIONER 
Svensk legitimation som sjuksköterska, med erfarenhet från demens-, somatisk eller geriatrisk vård. Erfarenhet av ledarskap och/eller personalansvar är meriterande. 
För dokumentation måste du behärska svenska språket i tal och skrift. 

PERSONLIGA EGENSKAPER 
Vi söker dig som är trygg i din yrkesroll, vågar ta stort ansvar och har förmåga att fatta såväl stora som små beslut. I ditt arbete utgår du från ett professionellt förhållningssätt och ditt arbetssätt präglas av engagemang och lyhördhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du är ansvarstagande, har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning. Du känner dig trygg i din ledarroll och som person är du självständig och har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som socialt hög kompetens och att du verkar för en god stämning i teamet samt har förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

Du har ansvar för att främja ett helhetsperspektiv, bland annat genom att följa beslut, mål, värdegrund, policys, riktlinjer, avtal och andra övergripande dokument och beslut för Förenade Care. 

ERFARENHET KRÄVS
Ja 

ARBETSTID/VARAKTIGHET 
Heltid. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

LÖN 
Vi erbjuder marknadsmässig lön och förmånserbjudanden. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE
Snarast.

SISTA ANSÖKNINGSDATUM
Ansökningar behandlas löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON 
Evelina Sid Verksamhetschef
Mobil: 0728543920
E-post: evelinas@forenadecare.com

ARBETSGIVARE
Förenade Care AB
Murmansgatan 126
212 25 Malmö

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Biträdande verksamhetschef till Ekhöjden

Förenade Care AB