halsojobb.se

Biträdande Verksamhetschef

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-21

Ansök nu

Biträdande Verksamhetschef

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Bergsunds vårdboende drivs på uppdrag av Stockholms stad och är ett vårdboende med inriktning mot somatik och demens. Bergsund har 123 platser och är beläget på Södermalm i Stockholm.

På Bergsund ansvarar verksamhetschef tillsammans med bitr verksamhetschef samt enhetschefer för verksamheten. Det finns sjuksköterskor, undersköterskor dygnet runt samt fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut.

Arbetsuppgifter
Som biträdande verksamhetschef bistår du verksamhetschefen i ledningsarbetet och är ställföreträdande vid hennes frånvaro. Som biträdande verksamhetschef på Bergsund handlar arbetet om att strukturera och vara delaktig i arbetet på enheten. Du kommer att ha budget-, verksamhets och personalansvar utifrån din befattningsbeskrivning.

Du kommer vara chef för en del av Bergsunds personal. Det innebär bl.a. att du med stöd av verksamhetschef löpande följer upp ekonomin genom månadsvisa uppföljningar, du håller i medarbetarsamtal, kompetensplanering och lönesättning för medarbetare. Du har även arbetsmiljöansvar och samverkar med fackliga företrädare.

Du kommer att tillsammans med verksamhetschef och enhetschefer på Bergsund att ingå i ledningsgruppen.

Biträdande verksamhetschef är ansvarig för in- och utflyttningsprocessen.

Du ska vara högskoleutbildad och ha adekvat utbildning för uppdraget.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet av att vara chef med personal- budget-, och verksamhetsansvar. Erfarenhet från äldreomsorg är meriterande.

Du är en trygg och tydlig ledare med en positiv inställning och god kommunikativ förmåga. Du skapar engagemang och delaktighet och får med dina medarbetare i utvecklingsarbetet. Du har viljan att nå resultat och har ett långsiktigt strategiskt tänkande. Du måste kunna organisera och strukturera ditt arbete och hantera den administration som krävs.

Som person är du självständig, ansvarsfull, samarbetsvillig och har lätt för att kommunicera i tal och skrift. Du har viljan och förmågan att styra, leda och följa upp verksamheten utifrån företagets mål. Du är flexibel och lösningsorienterad samt öppen för de senaste rönen inom äldreomsorg. Du ska ha förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer till alla boende, närstående samt medarbetare. Ett gott bemötande samt en god kvalité av den tjänst/insats som utförs dagligen är en självklarhet.

Tjänsten är tillsvidare med en sysselsättningsgrad på ca 100%.
Tjänsten avser arbete måndag-fredag.
Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Välkommen med din ansökan och hoppas just du vill bli en av oss!

Dela detta jobb

Biträdande Verksamhetschef

A&O Ansvar och Omsorg