halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande Universitetssjuksköterska till Akutmottagningen

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Biträdande Universitetssjuksköterska till Akutmottagningen

Är du intresserad av utvecklingsarbete? Vi söker dig som vill utveckla vården för våra patienter på Akutmottagningen som Biträdande universitetssjuksköterska (BUS) med ansvar för omvårdnad av den sköra patienten på akutmottagningen.  

Vi erbjuder:
En spännande och varierande roll med möjlighet till både utveckling, kliniskt arbete och forskning. Akutmottagningen är en av Sveriges största och vi tar emot drygt 55 000 patientbesök per år inom de flesta akutspecialiteter såsom medicin, infektion, neurologi, kirurgi och ortopedi. Här finns akutsjukvårdens hela spektrum, från det mest grundläggande till det mest avancerade. Vi arbetar tvärprofessionellt i team inom alla våra akutvårdsavdelningar på Tema Akut & Reparativ Medicin på Karolinska Huddinge. All verksamhet vilar på en grund av akutsjukvård med en stor variation av olika patientgrupper. Akutmottagningen ska flytta till nya fräscha lokaler nästa år!

Om tjänsten:

Som biträdande universitetssjuksköterska har du ett fördjupat ansvar att självständigt leda och utveckla vården inom ditt ansvarsområde. Detta innebär att:

följa aktuell forskning och utveckling. vara drivande i att aktuell kunskap implementeras. initiera och driva kompentensutvecklings-, utbildnings- och vårdutvecklingsaktiviteter. handleda samt undervisa kollegor och studenter. initiera och delta i vårdforskning inom området.

Tjänsten innebär 50% kliniskt arbete på akutmottagningen och 50% utvecklingsarbete där du är huvudansvarig för ditt område. Fördelningen kan ändas om enhetens behov av mer klinisk eller administrativ tid uppstår. Uppdraget gäller under 9 månader av året, kliniskt arbete gäller under sommar och jul. Detta är en heltidstjänst på 38,15 timmar/vecka med en tillfällig placering på 40 timmar/vecka, 9 månader av året.
 

Den sköra patienten på akutmottagningen:

Övergripande har du ansvar för att driva och samordna utvecklingsarbete kring omvårdnad av den sköra patienten på akutmottagningen. I detta ingår att utveckla, implementera, utbilda och följa upp omvårdnadsrutiner och åtgärder för patienter med ett utökat behov av nutrition, mobilisering, elimination, läkemedel eller kognitivt stöd, i syfte att säkerställa en god patientsäkerhet.

Den sköra patienten är särskilt utsatt på akutmottagningen och för att upprätthålla en god vårdkvalitet och ett patientsäkert arbetssätt krävs det särskilda insatser och ett kontinuerligt arbete kring den gruppen, vilket den biträdande universitetssjuksköterskans övergripande uppdrag syftar till.

Du samarbetar med övriga BUS på enheten, omvårdnadschefer, omvårdnadsspecialister och läkare internt och externt på Tema ARM.  

Kvalifikationer:

Krav:Legitimerad sjuksköterska med minst 5 år klinisk erfarenhet som sjuksköterska. Magisterexamen inom relevant område för denna tjänst. Handledarutbildning 7,5 hp

Meriterande: Ledarskapsutbildning samt dokumenterade kunskaper i förbättringsarbete/ förbättringskunskap.

För uppdraget söker vi dig som är en förebild i medarbetarskapet, den kliniska vården och är personligt lämplig samt har en strategisk förmåga att implementera beslut/förändringar på ett framgångsrikt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, engagemang och samarbetsförmåga.

Ange i din ansökan hur din kompetens är relaterad till det specifika vårdansvarsområde.

Varmt välkommen att söka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Akut och Reparativ Medicin
Tema Akut och Reparativ Medicin består av fem medicinska enheter (Akut, Trauma/akutkirurgi och ortopedi, Plastikkirurgi och kraniofaciala sjukdomar, Öron, näsa, hals, hörsel och balans samt Transplantation). På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-akut-och-reparativ-medicin/ kan du läsa mer om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Kommunal Telefon
kommunal.karolinska@regionstockholm.se Namn Vårdförbundet Telefon
0771-420420

 

Dela detta jobb

Biträdande Universitetssjuksköterska till Akutmottagningen

Karolinska Universitetssjukhuset