halsojobb.se

-->

Biträdande överläkare till Patientområde Bäckencancer

Ort
Utgår

2020-04-07

Ansök nu

Biträdande överläkare till Patientområde Bäckencancer

 

Vi erbjuder
Tema Cancer är ett av sju Teman där Patientområde Bäckencancer ingår. I patientområdet ingår sex patientflöden där Patientflöde Gynekologisk Cancer nu erbjuder anställning som biträdande överläkare/överläkare.

Inom patientflödet jobbar vi i multidisciplinära team som följer och leder arbetet för våra patientgrupper. Förutom medarbetare som är anställda i flödet deltar även andra specialister från våra Fuktionsområden såsom exempelvis Bild och Funktion, Perioperativ Medicin och Intensivvård samt Karolinska Universitetslaboratorium. Tillsammans utvecklar vi vården med patienten i centrum.

Om tjänsten
Klinisk tjänstgöring inom patientflödet i både öppen- och slutenvård. Goda möjligheter att kombinera klinisk tjänstgöring med forskning.

Vi söker
Vi söker dig med specialistutbildning inom Gynekologisk Onkologi och som har arbetat inom området i flera år. Du har god akademisk kompetens med egen pågående forskning samt erfarenhet av undervisning.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du tar eget ansvar för utvecklingen inom området och ser arbetet inom det nya patientflödet som en inspirerande utmaning. Du är en flexibel och duktig medarbetare som gärna tänker nytt och har en vilja att utveckla vården inom flödet. Du är beredd att ta på dig ett eller flera ansvarsområden i syfte att utveckla dessa ytterligare.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med specialistkompetens i Gynekologisk Onkologi, med minst 3 års erfarenhet som specialist.

Krav för tjänst som biträdande överläkare är dokumenterad undervisningserfarenhet samt definierat ansvarsområde, pågående forskning är starkt meriterande.    

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biträdande överläkare till Patientområde Bäckencancer

Karolinska Universitetssjukhuset