halsojobb.se

Vi erbjuder  
Medicinsk Enhet (ME) Neuroradiologi ansvarar för röntgendiagnostik av centrala nervsystemet och huvud-halsområdet. Vi ansvarar även för all neurointerventionell diagnostik och behandling i Region Stockholm. Vi bedriver också en omfattande utbildningsverksamhet av både ST-läkare i radiologi och blivande specialister i neuroradiologi. Därtill arbetar vi med kompetensutveckling för europeisk diplomering inom såväl neuroradiologi som huvud-hals radiologi. Vi står för över hälften av all radiologisk forskning på Karolinska Universitetssjukhuset.
 
Hos oss arbetar radiologer, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, fysiker och administratörer. Totalt är vi ungefär 160 anställda. Vi har ett gott samarbete mellan yrkeskategorierna och har ett nära samarbete med våra remittenter. I Solna bedrivs verksamheten i moderna lokaler i den nya sjukhusbyggnaden, NKS, och i Huddinge har vi flyttat in i den nybyggda sjukhusbyggnaden O-huset. Som anställd på ME Neuroradiologi har man sin huvudsakliga hemvist på ett av dessa ställen, men tjänstgöringen sker i varierande grad på båda orter.
 
Om tjänsten
Vi erbjuder tjänst som biträdande överläkare, med huvudsaklig placering på MR-sektionen. Läkarens ansvar är att leda och tolka företrädesvis MR-undersökningar för Tumördiagnostik, leda MDT-konferenser för Hjärntumörer. Därtill tillkommer ansvarsområde inom PET-MR samt metodutveckling inom hjärntumördiagnostiken. Läkare hos oss förväntas ta en aktiv del i verksamhetens undervisning. Forskning och utveckling är verksamheter som är intimt förbundna med den kliniska vardagen och vi har ett ambitiöst program för kontinuerlig individuell kompetensutveckling. 

Tjänsten innebär ansvar för metodutveckling inom hjärntumördiagnostiken samt ansvarsområde inom PET-MR.

Vi söker 
Vi söker dig som har en hög grad av ansvarstagande och mycket god samarbetsförmåga.  
 
Kvalifikationer 
Krav:
- Legitimerad läkare med specialistkompetens i Radiologi och Neuroradiologi
- Djup kunskap och omfattande erfarenhet av diagnostik av hjärntumörer.
- Behärskar svenska språket i tal och skrift

Meriterande:
- Forskningsmeriter 

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, under "Ansökan läkartjänster".

Varmt välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Biträdande överläkare till Medicinsk Enhet Neuroradiologi

Ort
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Dela detta jobb