halsojobb.se

Biträdande överläkare/överläkare till Gynekologisk cancer

Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Biträdande överläkare/överläkare till Gynekologisk cancer

Vi erbjuder

Patientområde Bäckencancer är det största patientområdet inom Tema Cancer, som i sin tur består av sex patientflöden. Patientflöde Gynekologisk cancer erbjuder nu två tjänster, varav en överläkare samt en överläkare/ biträdande överläkare.

 

Inom patientflödet jobbar vi i multidisciplinära team som följer och leder arbetet för våra patientgrupper. Förutom medarbetare som är anställda i flödet deltar även andra specialister från våra Fuktionsområden som exempelvis Bild och Funktion, Perioperativ Medicin och Intensivvård samt Karolinska Universitetslaboratorium. Tillsammans utvecklar vi vården med patienten i centrum.

Om tjänsten
Klinisk tjänstgöring inom patientflödet i både öppen- och slutenvård. Goda möjligheter att kombinera klinisk tjänstgöring med forskning.

Vi söker
Vi söker dig med specialistutbildning inom Gynekologisk onkologi och som har arbetat inom området i flera år. Du har god akademisk kompetens med egen pågående forskning samt erfarenhet av undervisning.

Vi sätter stort värde på god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete. Vi ser gärna att du tar eget ansvar för utvecklingen inom området och ser arbetet inom det nya patientflödet som en inspirerande utmaning.

Du är en flexibel och duktig medarbetare som gärna tänker nytt och har en vilja att utveckla vården inom flödet. Du är beredd att ta på dig ett eller flera ansvarsområden i syfte att utveckla dessa ytterligare.

Kvalifikationer
Legitimerad läkare med specialistkompetens i Gynekologisk onkologi med minst 3 års erfarenhet som specialist.

Som överläkare krävs att du är disputerad. Pågående forskning med egen finansiering är starkt meriterande liksom tidigare erfarenhet av ledningsuppdrag.

Som biträdande överläkare är dokumenterad undervisningserfarenhet samt definierat ansvarsområde, pågående forskning starkt meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst: 

 

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.  

 

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

  • Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad  
  • Bevis om specialistkompetens  
  • Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)  
  • Bevis om docentur (i förekommande fall)  
  • Publikationsförteckning, ange tio utvalda publikationer  

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf 

 

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.  

 

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

 

Meritförteckning för läkare hittar du på karolinska.se/jobb, se vidare under "Ansökan läkartjänst".  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biträdande överläkare/överläkare till Gynekologisk cancer

Karolinska Universitetssjukhuset