halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande överläkare/överläkare till barnakutmottagningen i Huddinge

Ort
Utgår

2022-06-12

Ansök nu

Biträdande överläkare/överläkare till barnakutmottagningen i Huddinge

Biträdande överläkare/överläkare till barnakutmottagningen i Huddinge

 

Vi söker dig, som söker nya utmaningar och är intresserad av att utveckla samarbetet mellan barnläkare och akutläkare inom barnakutsjukvården. 

Om oss

Barnakutmottagningen på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge tar emot barnmedicinska patienter. Inom barnakutsjukvården inkluderas även akutvårdsavdelningen (BAVA), barnakutvårdsmottagning och hemsjukvården Mobilen vilket medför smidiga överföringar mellan vårdnivåer. Regionsjukvård inom barnnefrologi, barnhepatologi, benign barnhematologi och cystisk fibros är profilerade till Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge vilket påverkar andelen patienter med grundsjukdomar inom dessa specialiteter. Vi har ett stort undervisningsuppdrag. 

Om tjänsten

Tjänsten innebär arbete som ledningsläkare eller primärjour på barnakutmottagningen. Arbetstiden är förlagd till dagar, kvällar och nattjourveckor. Ledningsläkarpositionen innebär ett övergripande medicinskt ansvar för barnpatienter samt flödet på barnakuten. Handledning av läkare under specialistutbildning samt medicinestuderande är en framträdande arbetsuppgift. Tjänsten medför tätt samarbete med kolleger inom barnakutsjukvården och övriga barnverksamheter

Vi söker

Vi söker dig som har undervisningsintresse, tar initiativ och har god samarbetsförmåga. Vi vill att du ser möjligheterna i förändringar, lyssnar och kommunicerar på ett konstruktivt sätt. Vidare söker vi dig som säkerställer att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. 

Kvalifikationer

Krav: Specialistbevis i akutsjukvård. Minst 3 års kliniskt arbete som akutläkare.

Meriterande: Erfarenhet av handledning och undervisning. Erfarenhet av arbete på barnakutmottagning.

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

För överläkarbefattning minst fem års klinisk heltidstjänstgöring i huvudspecialiteten utöver erhållen specialistkompetens, samt definierat medicinskt ansvars- och kunskapsområde, liksom dokumenterade undervisnings- och handledarmeriter. För överläkarbefattning krävs dessutom att du är disputerad. Stor hänsyn kommer att tas till tidigare arbetslivserfarenhet och personlig lämplighet.

Befattningsnivå bestäms utifrån sökandes kvalifikationer.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb (öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet.

Vi har transportteam som hämtar de allra sjukaste över hela världen och bedriver även ECMO-vård med stort utomläns- och regionvårdsuppdrag.

Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med brett internationellt
samarbete.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Yvonne Dellmark, Läkarföreningen Telefon
073-6681740

 

Dela detta jobb

Biträdande överläkare/överläkare till barnakutmottagningen i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset