halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biträdande överläkare i ortopedi

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Biträdande överläkare i ortopedi

 

Om oss
Barnortopediverksamheten tillhör Astrid Lindgrens barnsjukhus som är en del av Karolinska Universitetssjukhuset. Vi genomför årligen cirka 1 700 operationer i slutenvård och dagkirurgi och cirka 14 000 mottagningsbesök. Vi har en omfattande klinisk forskning, utveckling och undervisning med ett brett internationellt samarbete.

Vården bedrivs på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna där vi har egna slutenvårdsplatser och avancerad öppenvårds- och dagvårdsverksamhet. I verksamheten arbetar läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Ett nära samarbete sker med hälsoprofessionerna. Verksamheten leds av en sektionschef som är barnortoped.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en unik arbetsplats där du dagligen kommer känna att du gör skillnad, inte bara för patienten, utan för hela familjen. Som biträdande överläkare i den barnortopediska verksamheten ingår du i ett trevligt och multiprofessionellt team där barnet står i centrum.

Vi strävar efter ett ständigt pågående lärande för alla som arbetar här och ser fram emot att du blir en av oss.  

Om tjänsten
Vi är en dygnet runt-verksamhet och utför både konservativ och kirurgisk behandling av akuta och elektiva patienter inom följande specialiserade och högspecialiserade områden:

-Frakturkirurgi och annan akut kirurgi
-Behandling av medfödda och förvärvade deformiteter i övre och nedre extremitet
-Neuro-ortopedi
-Specialmottagningar för barn med problem från knä, höft och fot
-Teammottagningar för barn med artrogrypos, ryggmärgsbråck, osteogenesis imperfecta och skelettdysplasi

I tjänsten ingår nedanstående arbetsuppgifter:

-Arbete på mottagning och avdelning
-Utförande av större och mindre kirurgiska ingrepp
-Undervisning och utvecklingsarbete

Vi söker
Att arbeta med barnortopedi kräver mycket engagemang, lyhördhet och noggrannhet samt förmåga att verka i multiprofessionella team.

Vi söker dig som är positiv och engagerad och har en god kommunikationsförmåga. Du gillar att arbeta i team och är lösningsorienterad. Dessutom tycker du om att arbeta i en miljö med omväxlande tempo där du får användning av din flexibilitet.

Du delar vår vision "Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag" samt Karolinska Universitetssjukhusets värderingar: Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Låter detta utmanande så kom till oss. Vi är redo att lära dig allt vi kan!

Kvalifikationer:
Krav: Legitimerad läkare med specialistbevis i ortopedi. Erfarenhet av att arbeta med barn.

Meriterande: Forsknings- och undervisningserfarenhet samt akademisk aktivitet är värdefulla meriter. 

För biträdande överläkarbefattning vid Karolinska Universitetssjukhuset krävs minst tre års klinisk heltidstjänstgöring.

Viktig information till dig som söker tjänst som specialistläkare, biträdande överläkare eller överläkare, så kallad LUS-tjänst:

Sakkunnigbedömning är en förutsättning för att erhålla specialistläkartjänst på Karolinska.

För att sakkunniga ska kunna besluta om befattningsnivå krävs nedanstående dokument/bilagor. Dokumenten ska vara läsbara, fullstora och rättvända, samt begripligt namnade. Skanna gärna.

- Karolinskas meritförteckning för läkare - korrekt ifylld elektroniskt (handskriven beaktas inte), tjänstgöringstid och tjänstledigheter sammanräknade på sid 2, sid 4 undertecknad och vidimerad
- Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen (i förekommande fall)
- Bevis om docentur (i förekommande fall)
- Publikationsförteckning, ange max tio utvalda publikationer

Godkända filformat är .pdf, .doc, .docx, .xls och .rtf

Korrekta ansökningshandlingar måste vara oss tillhanda senast sista ansökningsdag för att ansökan ska tas upp på Sakkunniggruppens möte. Du kommer inte att få någon uppmaning om komplettering vid ofullständig ansökan.

Kriterier för specialistläkartjänster vid Karolinska Universitetssjukhuset.

Information för läkare hittar du på karolinska.se/jobb (öppnas i nytt fönster), under "Ansökan läkartjänster".

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Barn- Astrid Lindgrens Barnsjukhus
Till Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus kommer neonatala barn och svårt sjuka barn med kroniska sjukdomar, medfödda missbildningar och olika akuta tillstånd, från hela landet. På https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/tema-barn-alb/ finns mer att läsa om oss.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Georgios Apostolidis, Läkarföreningen Telefon
georgios.apostolidis@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Biträdande överläkare i ortopedi

Karolinska Universitetssjukhuset