halsojobb.se

Vaxholms stad är en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholm. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare.

För mer information om Vaxholm:
http://www.vaxholm.se

Vaxholms stad hemtjänst är en kommunal hemtjänst med lång erfarenhet. Vi har stor lokal kännedom och förankring. Sedan 2019 är Vaxholms stads hemtjänst Stjärnmärkt. Stjärnmärkt är en utbildningsmodell från Svenskt Demenscentrum.

2016 införde Vaxholms stads hemtjänst en ny arbetsmodell för att minska antalet personal som de äldre möter i hemmet. Idag är personalkontinuiteten högst i landet när kommunernas egna siffror jämförs.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta som biträdande enhetschef i hemtjänsten i skärgårdskommunen Vaxholm? Då ska du söka till oss. Som biträdande enhetschef har du en viktig och central roll i vår verksamhet.
Vi står inför roliga utmaningar. Det handlar om digitaliserade lösningar hos kund och i verksamheten, utveckling av arbetssätt och rutiner och innovativt tänkande då brukare på öar kan vara utmanande på grund av logistisk.

I rollen ingår personalansvar, där du kommer ansvara för en egen grupp medarbetare. Du rapporterar till enhetschefen som har huvudansvaret för hemtjänsten.

Vi söker dig som brinner för verksamhetsutveckling och kontinuerligt förbättringsarbete.
Vi vill att du gillar utveckling, är nyfiken och modig.

ARBETSUPPGIFTER
• Ansvarar för den dagliga driften och personalplanering
• Kontakt med brukare och anhöriga
• Bemanning och schemaläggning inkl. semesterplanering
• Säkerställa att enheten arbetar efter gällande riktlinjer och kvalitetsarbete
• Fakturahantering

Daglig styrning, introduktion av nya medarbetare, rekrytering av vikarier samt ersätta enhetschefen vid dennes frånvaro.

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har erfarenhet av äldreomsorg och dokumenterad ledarerfarenhet. Vidare krävs flerårig erfarenhet av planering, schemaläggning och daglig styrning. Då vi är i en fas att digitalisera och införa nya arbetssätt är förändringsvilja en förutsättning samt vana att arbeta digitalt. Rollen som biträdande enhetschef förutsätter ett självständigt och strukturerat arbetssätt, där du arbetar mot givna mål, samt har ett professionellt förhållningssätt. Du ska ha ledaregenskaper. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet och stresstålighet. Vi värdesätter att du har hög personlig integritet och är professionell i ditt bemötande både av brukare, anhöriga och medarbetare. Högskoleutbildning är meriterande. Goda datakunskaper samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.

ÖVRIGT
Välkommen med din ansökan via länk i annonsen. Vi har ingen möjlighet att ta emot ansökningar på annat sätt.

Vaxholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Logo

Biträdande enhetschef hemtjänst

Företag Vaxholms stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Dela detta jobb