halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Arbetsuppgifter

Du utreder och beslutar om insatser enligt SoL eller LSS. I arbetet ingår uppföljning och nyprövning av tidigare beslutade insatser. Vi arbetar enl. SoL utifrån arbetsmetoden IBIC, individens behov i centrum. Handläggare har en omfattande delegation och du kommer att ha ett nära samarbete med övriga handläggare, enhetschefer och samverkanspartners.

Kvalifikationskrav

Du har socionomexamen eller utbildning till socionom pågår. Alternativt har du annan lämplig högskoleutbildning. Arbetet kräver att du är lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. God kommunikation och samarbetsförmåga liksom ett professionellt förhållningssätt krävs.

Körkort är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 58000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Gunilla Rylander
Enhetschef
0498-204196

Susanne Johansson
Enhetschef
0498-263378

Logga

Biståndshandläggare SoL/­LSS, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb