halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar socialförvaltningen för socialtjänst, äldreomsorg, hemsjukvård, individ- och familjeomsorg och omsorg om funktionshindrade på hela Gotland. Våra cirka 1900 medarbetare är med och skapar en effektiv verksamhet som har brukarna i centrum.

Arbetsuppgifter

Som handläggare utreder och beslutar du om insatser enligt SoL och LSS. Du utgår från riktlinjer och gällande rutiner och ansvarar för att på ett rättssäkert sätt utreda behov, fatta beslut samt skicka beställning till utförare. I samband med utredning ingår att ge info samt råd och stöd till brukare. I arbetet ingår även uppföljning och nyprövning av tidigare beslutade insatser. Vi arbetar utifrån arbetsmetoden IBIC, individens behov i centrum. Arbetet kräver stor lyhördhet för den enskildes behov. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga handläggare, enhetschefer och samverkanspartners.

Vi erbjuder en trevlig arbetsplats med ett nära ledarskap och närhet till hjälpsamma kollegor. På vår arbetsplats så ser vi mångfald som berikande.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram. Vi ser fram emot din ansökan!

Kvalifikationskrav

Du har socionomexamen eller utbildning till socionom som pågår. Alternativt har du annan lämplig högskoleutbildning. Arbetet kräver att du är lyhörd, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är van att arbeta självständigt och har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. God kommunikation och samarbetsförmåga liksom ett professionellt förhållningssätt krävs.

Körkort är ett krav.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6600 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 59000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

 

Mer information om tjänsten
Anställning
Placering
Myndighetsavdelningen, Socialförvaltningen
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde/varaktighet
Vi har behov av en vikarie från början av juni till slutet av augusti. vikariatets längd och sysselsättningsgrad bestäms i en överenskommelse.
Kontakt
Susanne Johansson
Enhetschef
0498-263378
susanne.johansson03@gotland.se
Zandra Hansson
Facklig representant, Facklig företrädare SSR
zandra.hansson@gotland.se
Liz Bogren
Facklig representant, Vision
liz.bogren@gotland.se
Kristina Jakobsson
Skyddsombud
kristina.jakobsson@gotland.se
Ansökan
Referensnummer
A923090
Sök senast
2020-04-30
Övrigt
Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Logga

Biståndshandläggare socialpsykiatri/­LSS, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2020-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb