halsojobb.se

logga

Biståndshandläggare/Boendesamordnare

Ort
Kategorier
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Biståndshandläggare/Boendesamordnare

Om tjänsten

Avdelningen service och omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning består av biståndshandläggare uppdelade i team. Nu söker vi en socionom som kan variaera mellan handläggning och boendesamordning. Du ingår i administrativa teamet där mottagningen, arkivet och boendesamordningen fins. Idag har vi en heltidsboendesamordning men vi behöver komplettera detta för att höja kvaliten och rättsäkerheten.

Möjlighet till flexibel arbetstid (årsarbetstid) och distansarbete 1 dag i veckan finns. Hos oss finns en fantastiskt bra sammanhållning och trivseln är högt prioriterad! De grundläggande arbetsuppgifterna är biståndshandläggning och utredning enligt socialtjänstlagen med inriktning mot äldre och personer med funktionsnedsättning. Biståndshandläggaren hos oss kan du fokusera på utredningsarbetet och mötet med individen eftersom mottagningsenheten tar emot biståndshandläggarnas inkommande telefonsamtal och ger administrativt stöd i form handläggning av vissa serviceinsatser, turbundna resor och tillfällig vistelse m.m. Vid sidan av de ordinarie handläggningsuppgifterna deltar biståndshandläggaren i utveckling av rutiner som behövs för verksamheten. Även boendesamrdning kommer att ingå i denna kombinerade tjänst.

 

Arbetsbeskrivning

Handläggning i kombinering med boendesamordning.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har socionomexamen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet som biståndshandläggare är önskvärt eller boendesamordnare. Det är även meriterande om du har arbetat inom omsorgen eller med annan myndighetsutövning. Du växlar mellan självständigt arbete och arbete i team. En viktig egenskap är att kunna uttrycka sig väl både i tal och skrift, du ska kunna anpassa den egna kommunikationen efter behoven hos invånaren och du har en god känsla för service. Stor vikt fästs vid personlig lämplighet. Körkort lägst kategori B.

 

Om

Vi på Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje värnar om våra medarbetare. Vi tycker att det är viktigt att vi präglas av professionella och engagerade ledare och medarbetare och en god arbetsmiljö. Allas lika värde är en självklar värdegrund för Kommunalförbundet Sjukvård och Omsorg i Norrtälje. Vi har friskvårdspeng. Vi strävar efter höga höjder med

invånarna i fokus och har roligt på jobbet, sök om du vill samma sak? värdeord är vägvisare för oss därför är "Tillsammans med dig" en av de vi lever upp mest till.

 

 Anställningsform

[Heltid/ Tillsvidare)

Enligt övrenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

logga
Biståndshandläggare/Boendesamordnare

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret