halsojobb.se

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och KUL 24Sju, sektion 9Fem i Huddinge

Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och KUL 24Sju, sektion 9Fem i Huddinge

Vi erbjuder
Klinisk kemi sektion 9Fem Huddinge utför högspecialiserade analyser under kontorstid där analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd. Vi erbjuder stimulerande och varierande arbetsuppgifter inom sektionen som är indelad i fyra områden; Kromatografi, DNA, Protein samt HbA1c/Hb-fraktioner där medarbetarna har möjlighet att rotera mellan.

Vi erbjuder introduktionsprogram och fortbildning i form av intern eller externa föreläsningar och utbildningsprogram, kurser, temadagar samt friskvård.

Om tjänsten
Hos oss är arbetsuppgifterna varierande i ett nära samarbete mellan kemister och läkare. Du kommer bland annat att arbeta med prov-hantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer för att bedriva laboratorieverksamhet i framkant där patienten står i fokus. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare.

Vi söker
Vi söker dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i varierande tempo och har intresse och känsla för laborativt arbete och teknik. Trivs med att arbeta både självständigt och i team samt ta ansvar för dina uppgifter.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, en god förmåga att planera, prioritera och att kommunicera i tal och skrift.

Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets värderingar: ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan adekvat högskoleutbildning. Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium eller biokemiska analysmetoder (HPLC, LC-MS MS etc) och molekylärbiologi är det meriterande men inget krav. Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet. Intervjuer sker fortlöpande.

 

 

 

 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Yrkeslegitimation  

 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi och KUL 24Sju, sektion 9Fem i Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset