halsojobb.se

-->

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi KUL 24Sju Solna

Ort
Utgår

2020-06-07

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi KUL 24Sju Solna

Karolinska Universitetslaboratoriet – Laboratoriet i framkant

Vi erbjuder
Ett utvecklande arbete på vårt multidisciplinärt laboratorium, där vi strävar efter den bästa servicen och det moderna ledarskapet. 
 
Som anställd på Klinisk Kemi KUL 24Sju erbjuder vi dig:
- Introduktionsprogram
- Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
- Karriär- och kompetensmodell    
- Interna föreläsningar och utbildningar
- Friskvård 

Om tjänsten
Just nu söker vi nya medarbetare till enheten på Solna.

Med hög kompetens, flexibilitet och kvalitet levererar vi provsvar till vården. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först. 
 
Vi har den senaste högkvalitativa teknologin i ett multidisciplinärt laboratorium där fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.
 
Vi är indelade i olika områden såsom: Kund/Preanalys, Allmän- immunkemi och serologi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi, PCR och blododlingar.  Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att utveckla våra processer.
 
I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger.  Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag! 
Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker dig som:
- brinner för att ha en nyckelroll i vården
- anser att god service är en självklarhet
- kan arbeta både självständigt och i team
- har en stark känsla för kvalitet

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan adekvat högskoleutbildning. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. 
Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

KUL består av åtta olika funktionsområden varav funktionsområde Klinisk Kemi och KUL24Sju är det största. Vi har gemensamma analysplattformar på samtliga våra laboratorier och arbetet utförs med hjälp av högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en grundförutsättning. Vi bedriver verksamhet på sjukhusen i Norrtälje, Danderyd, Solna, Södersjukhuset, Huddinge samt Södertälje.
 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret


Välkommen med din ansökan! 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker till Klinisk kemi KUL 24Sju Solna

Karolinska Universitetssjukhuset