halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinska analytiker till Fysiologkliniken, Danderyds sjukhus

Ort
Utgår

2022-08-21

Ansök nu

Biomedicinska analytiker till Fysiologkliniken, Danderyds sjukhus

Fysiologklinikens uppdrag växer och vi behöver bli fler Biomedicinska analytiker!

Vi söker dig som har arbetat i några år inom klinisk fysiologi eller neurofysiologi och hoppas att Du vill vara en del av en spännande arbetsmiljö med stora möjligheter till såväl yrkesmässig som personlig utveckling.

Vårt anställningserbjudande

Vi kan erbjuda ett utvecklande och intressant arbete där du ges möjligheten att möta både akut sjuka och inneliggande patienter samt polikliniska patienter.

Det finns goda möjligheter till kompetensutveckling och tydliga karriärvägar inom kliniken med kompetensstege och kompetensnivåer. Inom några metodområden har vi svarskrivande BMA som har ansvar för tolkning och svarsskrivning.

Du kommer att ingå i en välfungerande grupp med trevliga arbetskamrater och bra sammanhållning och med ett brett utbud av undersökningar präglat av kvalité, ansvar och omtanke.

Som nyanställd får du en tydlig utbildningsplan och introduktion under handledning. Din kompetensutveckling sker i samråd med din närmsta chef.

Kvalifikationer

Legitimerad Biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi med goda teoretiska och praktiska kunskaper. Erfarenhet av ekokardiografi eller neurofysiologi är önskvärt. Vi ser också att du har ett intresse av att utbilda och handleda kollegor och studenter.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är ansvarstagande och flexibel. Du har god samarbetsförmåga, ser möjligheter och gillar att arbeta i ett högt tempo. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser till gruppdynamiken vid urvalet.

Övrigt

  • Tillsvidareanställning heltid, 40 tim/v

  • Tillträde efter överenskommelse.

Om verksamheten

Fysiologkliniken är en egen klinik som tillsammans med hjärtkliniken ingår i verksamhetsområdet Hjärt- och fysiologi. Verksamhetsområdet har ett väl etablerat samarbete med gemensamma intressen som ger goda förutsättningar för effektiva flöden och ökad patientsäkerhet för våra patienter.

Vi bedriver diagnostik inom ekokardiografi, kärldiagnostik, långtids-EKG, neurofysiologi, lungfunktion, arbetsprov, ergospirometri, urodynamik, Hjärt-MR och nuklearmedicin. Vi är en av Swedac ackrediterad verksamhet

.

Ansökan

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!Vid rekrytering av medarbetare till verksamhet som kan komma att hantera barn och/eller ungdomar upp till 18 år tar vi utdrag ur belastnings- och misstankeregistret inför eventuell anställning. 

Om Danderyds sjukhus 

100 år i trygga, säkra händer. Danderyds sjukhus 1922-2022. 

Danderyds Sjukhus AB är ett av Sveriges största akutsjukhus och tillsammans med BB Stockholm norra Europas största förlossningsklinik. Danderyds Sjukhus AB är ett helägt bolag inom Region Stockholm. Sjukhuset grundades 1922 som Stockholms läns centrallasarett i Mörby och namnändrades 1964 till Danderyds sjukhus. Här bedrivs universitetssjukvård fördelat på tolv verksamhetsområden och nio stödfunktioner. Hos oss arbetar omkring 4500 medarbetare och vi tar emot 2000 studenter varje år. 

Kompetenta och engagerade medarbetare, tillsammans med ett öppet arbetsklimat, arbetsglädje och en god arbetsmiljö är avgörande grundstenar och en förutsättning för att vi ska kunna erbjuda patienterna en god vård. Här kan du läsa mer om oss på Danderyds sjukhus 
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm

 

Publicerad den 

Dela detta jobb

Biomedicinska analytiker till Fysiologkliniken, Danderyds sjukhus

Danderyds Sjukhus AB