halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker Transfusionsmedicin Södersjukhuset

Ort
Utgår

2019-12-17

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker Transfusionsmedicin Södersjukhuset

 

Vi erbjuder  
Karolinska universitetssjukhuset ansvarar för blodförsörjning till sjukvården inom hela region Stockholm. 
Transfusionsmedicin ingår i Klinisk Immunologi & Transfusionsmedicin. Vi har verksamhet i Solna, Huddinge, Danderyd och Södersjukhuset. 
Inom transfusionsmedicin finns Bloddonation, Blodkomponentenheten och Immunhematologin.
 
Hos oss kan du vara delaktig i hela blodförsörjningsprocessen det vill säga från framställning av blodkomponenter och analyser till blodutlämning inför transfusion.
 
Huvudplaceringen kommer vara inom immunhematologi på Södersjukhuset.
 
Stora möjligheter att alternera mellan arbetsplatser och arbetsuppgifter kan erbjudas utifrån verksamhetens behov och medarbetarens intresse.
 
Verksamheten bedrivs 24/7, året runt. I tjänsten ingår dag- helg och kvällstjänstgöring årets alla dagar. 
 
Som anställd på Klinisk Immunologi & Transfusionsmedicin erbjuder vi dig

  • Ett varierande arbete.
  •  Fortbildning i form av internföreläsningar och kurser. 
  •  Möjlighet att träna en timme per vecka på arbetstid på ett av våra personalgym alternativt erhålla friskvårdssubvention. 
  • Karriär- och kompetensmodell. 
  •  Lönetillägg för 24Sju-arbete.

 
Om tjänsten
Transfusionsmedicin på Södersjukhuset är en traumaenhet. Arbetsuppgifterna är varierande och kan förändras under en arbetsdag
Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer.
 
Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. 
 
Eftersom Karolinska är ett universitetssjukhus, så utgör kunskapsspridning i form av handledning av studenter och nyanställda en central del av vår utbildningsvision och en naturlig del av vår verksamhet. Därför kan handledning av nyanställda medarbetare och studenter ingå i tjänsten. Detta är något som uppskattas starkt av våra medarbetare som fått möjlighet att handleda.
 
Tjänsten avser ett vikariat fram till oktober 2020. 


Vi söker 
Vi söker dig som har ett stort intresse, nyfikenhet för transfusionsmedicin och som söker ett spännande samt ansvarsfullt arbete. 
Du ska ha en god förmåga att arbeta självständigt och kunna anpassa dig till olika arbetsgrupper samt varierande arbetstempo. 
Det är viktigt att du har förmåga att se helheten, kan prioritera i stressiga situationer samt bidrar till ett öppet arbetsklimat. 
Du är serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande samt intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker Dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med kurs i transfusionsmedicin. 
 
​Tidigare erfarenhet från arbete inom transfusionsmedicin är meriterande men inget krav. 
 
För att kunna hantera kraven som informations- och kommunikationsflödet ställer behövs mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
 
Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker Transfusionsmedicin Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset