halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till Vallentuna, Täby Vårdcentral och Margretelund

Ort
Utgår

2020-03-31

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Vallentuna, Täby Vårdcentral och Margretelund

Vi erbjuder  
Laboratorier för närvård och Preanalys (LNP) bedriver verksamheter på cirka 50 lokala närvårdslaboratorier samt ansvarar för provtagningsenheterna och provmottagningarna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge samt provtagningsenheten vid Danderyds sjukhus.

Nu söker vi nya medarbetare till närvårdslaboratoriet Margretelund, Täby VC och Vallentuna.
 
Om tjänsten
Hos oss på LNP5 kommer du att utföra provtagning både för vuxna, barn, samt funktionsundersökningar. Du kommer att ha daglig kontakt med patienter och våra kunder. Vi arbetar med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet genom förbättringsgrupper där alla medarbetare är delaktiga.

Vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla samt en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal.

Arbetsuppgifterna består av:
·    Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn,
·    Kvalitets- och patientsäkerhetsarbete.
·    Preanalys och akuta analyser som ingår i patientnära analys sortiment.
·    Arbete med flödesförbättringar

Vi erbjuder en tillsvidareanställning samt två vikariat (20200401 t.o.m.20201230).

Vi söker 
Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i vårt flödesförbättringsarbete. Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med såväl patienter som kunder och arbeta för "patienten alltid först".
 
Det är viktigt att du delar våra värderingar - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 
 
Kvalifikationer 
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan likvärdig utbildning. Undantag undersköterska utbildning med provtagningserfarenheter. Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.
Meriterande: Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
 
Vi ser fram emot din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

- Bevis om specialistkompetens  

- Bevis om medicine doktorsexamen  

- Bevis om docentur  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Vallentuna, Täby Vårdcentral och Margretelund

Karolinska Universitetssjukhuset