halsojobb.se

BIOMEDICINSK ANALYTIKER TILL UNILABS PATOLOGI ESKILSTUNA

Företag Unilabs
Ort
Utgår

2019-03-21

Ansök nu

BIOMEDICINSK ANALYTIKER TILL UNILABS PATOLOGI ESKILSTUNA

Vi är en trevlig arbetsgrupp i varierande åldrar som nu behöver ersätta en kollega som går i pension. Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du vara delaktig i att forma framtidens patologilab.

VAD

Unilabs Patologi står inför flera spännande förändringar. Hos oss kommer du vara med från start när vår process ska digitaliseras. I och med denna implementering kommer vi också utarbeta nya arbetssätt och nya arbetsflöden.

Som biomedicinsk analytiker kommer du arbeta med nedläggning, inbäddning, snittning, utskärning, färgning och immunohistokemi. Flera andra arbetsuppgifter kan också bli aktuella såsom t ex beställningar och dokumentskrivning.

Vi satsar på att alla ska få en bred kompetens för att få ett stimulerande och varierade arbete. Vi ser också att ett brett kunnande stärker lag- och samarbetet som vi ser som något mycket viktigt.

VEM

Du kommer arbeta självständigt men också alltid i teamet. Det innebär att stor vikt läggs vid att du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är flexibel, kvalitetsmedveten och därmed förmår att bidra till verksamhetens utveckling.

Vår verksamhet är under kontinuerlig utveckling och vi arbetar fortlöpande med förbättringar, gärna i projektform enligt LEAN-filosofin. Vi välkomnar därför särskilt dig med innovativ och nytänkande förmåga.

Vi söker dig som:

Har Biomedicinsk analytikerexamen eller liknande

Behärskar svenska i tal och skrift

Det ses som meriterande om du har erfarenhet av histopatologi men det är inget krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid mån-fre, med start enligt överenskommelse.

VAR

Placeringen är vid Unilabs AB, region Sörmland, Mälarsjukhuset Eskilstuna. Här arbetar drygt 30 personer fördelade på biomedicinska analytiker, labbiträden, läkare, cytodiagnostiker, medicinska sekreterare och obduktionstekniker.

Den biomedicinska analytikergruppen består av 12 personer som skattar samarbete väldigt högt. Vi hjälper varandra inom gruppen och även mellan yrkeskategorierna. Detta bygger på att alla har en insikt om den totala processen.

Unilabs verksamheter inom radiologi och laboratoriemedicin är i dag en naturlig del av den svenska vårdkedjan. Vi möter våra patienter och kunder på sjukhus, närakuter, primärvårdslaboratorier, våra egna fristående röntgenenheter och mottagningar. Av våra totalt 10 000 medarbetare i Europa, arbetar drygt 900 i Sverige. Läs gärna mer om oss på www.Unilabs.se

INTRESSERAD?

För frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Kamilla Wallerström på mailadress kamilla.wallerstrom@unilabs.com eller på telefonnummer 010-27 52 142 alternativt vårt rekryteringsteam på career@unilabs.com.

Ansök via knappen "ANSÖK HÄR" längst ned eller till höger på sidan.

Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt och vi kallar till intervju löpande.

Dela detta jobb

BIOMEDICINSK ANALYTIKER TILL UNILABS PATOLOGI ESKILSTUNA

Unilabs