halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till Södertälje, Klinisk kemi

Ort
Utgår

2019-12-23

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Södertälje, Klinisk kemi

 

 Karolinska Universitetslaboratoriet – Laboratoriet i framkant

Är du ute efter att utföra viktiga, varierande och roliga arbetsuppgifter som gör skillnad på riktigt? Då är vi rätt arbetsplats för dig. Med hög kompetens, flexibilitet, kvalitet och patienten i fokus levererar vi provsvar till vården och medverkar till att liv räddas, patienter får rätt behandling och resurser frigörs. 
 
Vi söker dig som
- brinner för att ha en nyckelroll i vården
- anser att god service är en självklarhet
- kan arbeta både självständigt och i team
- har en stark känsla för kvalitet
 
Om tjänsten
Sektion Klinisk Kemi Södertälje består av 25 medarbetare och vi bedriver verksamhet inom klinisk kemi och transfusionsmedicin dygnet runt. Vi finns i nya lokaler på Södertälje Sjukhus. Som biomedicinsk analytiker så roterar du på sektionens alla analysområden och får därigenom möjlighet till ett varierat och intressant arbete. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete med patienten i fokus. 
 
Laboratoriet är indelat i följande områden: Kund/Preanalys, Allmän- och immunokemi, Hematologi, Koagulation/Urin, Transfusionsmedicin och Provtagningscentral.
 
I tjänsten ingår arbete på kvällar och helger.
 
Vi erbjuder
Den laborativa verksamheten på Stockholms akutsjukhus utgör pulsådern i akutsjukvården och vi gör skillnad varje minut. Vi är stolta över att bedriva en laboratorieverksamhet i framkant där patienten sätts först. Vi har den senaste högkvalitativa teknologin och befinner oss i en utveckling där vi går mot ett multidisciplinärt laboratorium där allt fler analyser tas in i sortimentet för att möta sjukvårdens behov.
 
Som anställd på Klinisk Kemi KUL 24Sju erbjuder vi dig:
 
- Introduktionsprogram
- Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
- Karriär- och kompetensmodell    
- Interna föreläsningar och utbildningar
- Friskvård 
- Lönetillägg för 24Sju-arbete
 
Kvalifikationer
Erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är meriterande men inte ett krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift. Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller med annan adekvat utbildning. 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Södertälje, Klinisk kemi

Karolinska Universitetssjukhuset