halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till Missbrukslaboratoriet, Huddinge

Ort
Utgår

2019-12-14

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Missbrukslaboratoriet, Huddinge

 

Missbrukslaboratoriet söker nu legitimerade biomedicinska analytiker eller motsvarande för att möta den ökande efterfrågan av analyser.

Vi erbjuder  
Vi är Sveriges ledande laboratorium inom klinisk farmakologi och utför analyser med i huvudsak immunokemisk, kromatografisk och masspektrometrisk teknologi. Just nu ser vi en utveckling mot så kallade multimetoder med högupplösande masspektrometri. 
Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där forskning och utveckling är en integrerad del av den kliniska rutinverksamheten. Vi driver utvecklingen framåt inom bioanalys. Farmakologiska laboratoriet består av tre systerlaboratorium, dopinglaboratoriet, läkemedelslaboratoriet och missbrukslaboratoriet. Tillsammans är vi cirka 70 medarbetare och erbjuder analyser riktade mot sjukvård, företagshälsovård, beroendevård samt anti-doping. 
 
Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av mottagning av prover, provberedning, bioanalys och utvärdering av resultat samt tekniskt godkännande. Vårt analyssortiment är under ständig förändring då nya läkemedel når marknaden men också illegala droger ständigt dyker upp i vårt samhälle. Du kommer att arbeta i nära samverkan med dina kollegor såsom biomedicinska analytiker, sjukhuskemister, laboratoriebiträden, administratörer och läkare. I arbetet kan också studenthandledning, metodansvar, instrumentansvar och att delta i forskning och utvecklingsarbete ingå.

Arbetstiderna är vardagar 8:00-16:30 med flexramar runt dessa tider.
 
Vi söker 
Vi söker dig som är ansvarstagande och lösningsorienterad. Du följer rutiner och planering men kan vid behov omprioritera arbetet för att lösa en uppkommen arbetssituation. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet, så som förmågan att samarbeta med kollegor inom alla yrkeskategorier. Dessutom har du en vilja och en nyfikenhet att utvecklas inom verksamhetens arbetsområde och att fördjupa dina kunskaper inom detta område hos oss. Vill du dessutom arbeta med varierande arbetsuppgifter, tror vi att du kommer att trivas på vår arbetsplats. 

Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan likvärdig högskoleutbildning. Har du erfarenhet av arbete med vätskekromatografi och masspektrometri är det meriterande men inte ett krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.
 
Välkommen att söka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Missbrukslaboratoriet, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset