halsojobb.se

-->

Biomedicinsk Analytiker till LNP5, Åkersberga och Vallentuna

Ort
Utgår

2019-11-30

Ansök nu

Biomedicinsk Analytiker till LNP5, Åkersberga och Vallentuna

 

Laboratorier för närvård och Preanalys (LNP) bedriver verksamheter på cirka 60 lokala närvårdslaboratorier samt ansvarar för provtagningsenheterna och provmottagningarna vid Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge och provtagningsenheten vid Danderyds sjukhus.
Nu söker vi nya medarbetare i form av legitimerad biomedicinsk analytiker, till närvårdslaboratoriet Vallentuna och Åkersberga.

Om tjänsten
Hos oss på LNP5 kommer du att få utföra provtagning venös och kapillär på vuxna och barn, funktionsundersökningar, analysarbete samt dataregistrering. Du kommer att ha mycket kontakter med såväl patienter som med våra kunder. Vi arbetar med ständiga förbättringar i det dagliga arbetet genom förbättringsgrupper där alla medarbetare är delaktiga.
 
Vi söker 
Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i vårt flödesförbättringsarbete. Arbetet kräver mycket god förmåga att kommunicera och skapa goda relationer med såväl patienter som kunder. Du ser det som en självklarhet, precis som vi, att arbeta utifrån "patienten alltid först".
Det är viktigt att du delar våra värderingar - ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.
 
Kvalifikationer 
Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av provtagning och  liknande arbetsuppgifter är meriterande.
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift, är ett krav.
 
 Varmt välkommen att söka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation    

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk Analytiker till LNP5, Åkersberga och Vallentuna

Karolinska Universitetssjukhuset