halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och KUL24Sju, Sektion 24Sju Huddinge

Ort
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och KUL24Sju, Sektion 24Sju Huddinge

 

Vi söker nu biomedicinska analytiker till både dag- och nattjänstgöring. 

Vi erbjuder  
Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi med ett brett analyssortiment stödjer vårdens patientflöden med snabb diagnostik dygnet runt.
Funktionsområdet Klinisk kemi och KUL24Sju inom Karolinska Universitetslaboratoriet omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar och följa behandlingseffekter. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas där vi uttökar vårt analyssortiment och inför nya analystekniker för att möta vårdens behov av snabb diagnostik.

Sektion 24Sju Huddinge är lokaliserad på Huddinge sjukhus. Sektionen bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i fem olika områden: Kund/Preanalys, Allmän- och Immunkemi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi och patientnära analysverksamhet samt Mikrobiologi/PCR. Sektionens personal roterar mellan de olika områdena.


Som anställd på Klinisk Kemi och KUL24Sju erbjuder vi dig:

  • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
  • Fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar.
  • Möjlighet att träna en timme per vecka på arbetstid på ett av våra personalgym alternativt erhålla en friskvårdssubvention.
  • Karriär- och kompetensmodell.
  • Lönetillägg för 24Sju-arbete.

 
Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer. 

Nattjänstgöring
I tjänsten ingår arbete såväl vardagar som helger. Upplärning kan komma att ske dagtid under ca 6 månader.

Dagtjänstgöring 
Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare. 
I tjänsten ingår arbete såväl kvällar som helger.
 
Vi söker 
Vi söker dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi och som söker ett spännande och ansvarsfullt arbete. Arbetet är under ständig förändring och utveckling och därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. 

Du tycker om att arbeta i högt tempo och har intresse och känsla för teknik. Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. 
Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.
Vi lägger större vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har annan relevant högskoleutbildning, så som examen inom biomedicin eller bioteknik. Har du erfarenhet av arbete på ett kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inte ett krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi och KUL24Sju, Sektion 24Sju Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset