halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Ort
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Referens nummer

2021/2734

Välkommen att söka till oss på Klinisk immunologi i Huddinge! Såhär beskriver två av våra medarbetare arbetsplatsen:

”Det är intressanta och varierande arbetsuppgifter och patientgrupper, där man får mycket vetenskaplig utveckling och förståelse. Det som är unikt hos oss är beredskapen, man är delaktig i nästan hela processen, ett ”nav” i val av patienter/donatorer och man gör verkligen skillnad för en annan individ. Arbetsgruppen är ett härligt, glatt och avslappnat gäng som sprider god stämning och vi ställer upp för varandra.”

”Det bästa med rollen är att man jobbar självständigt och har ett stort ansvar. Man är delaktig i metodutvecklingen, kan påverka sitt arbete och kompetensutveckling är i fokus. Beredskapen gör arbetsplatsen väldigt unik. Det är brist på organ och jag vet att min insats kan bidra till att ge patienten ett nytt liv – den känslan är obeskrivlig!”

Om oss
Hos oss får du ett stimulerande arbete inom transplantation, cellulär och molekylär immunologi med moderna metoder. Fokus ligger på klinisk rutinverksamhet, men sektionen deltar också i forskningsprojekt knutna till Karolinska Institutet.

Hos oss arbetar biomedicinska analytiker och laboratorieingenjörer, undersköterska, medicinsk sekreterare och sjukhuskemister samt två-fyra läkare. Arbetet på sektionen är inriktat på transplantations och cellulärimmunologiska frågeställningar, då vi utreder patienter och donatorer före och efter transplantationer, samt utreder patienter med misstänkta, medfödda eller förvärvade immundefekter.

Tekniker som används är t ex realtids-PCR, olika DNA sekvenseringstekniker som NGS (Next-Gen Sequencing) och flödescytometri. Vi arbetar med ackrediterade metoder och kvalitetsarbete. Egna ansvarsområden ingår i arbetsuppgifterna.

Vi arbetar måndag till fredag dagtid och i arbetet ingår även beredskapstjänstgöring (vilket kan innebära kvällar, nätter och helger). Flextid tillämpas.  

Vi söker
Vi söker kvalitetsmedvetna, engagerade och positiva medarbetare som är öppna för förändringar och tar aktiv del i utvecklingen. Verksamheten ställer höga krav på medarbetaren vad gäller både självständigt arbete och samarbetsförmåga. Vidare är du noggrann, ansvarstagande och flexibel i ditt sätt att arbeta.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer
Krav:
- Legitimerad biomedicinsk analytiker
- Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom kommunikationen sker på detta språk

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av arbete med flödescytometri, multiplexanalyser och molekylärbiologiska metoder är meriterande liksom kunskaper i immunologi.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!
Hälsningar Peggy och kollegorna på Klinisk Immunologi.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
Läs mer här(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Naturvetarna

Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se

Namn

Niklas Knutsson, Vårdförbundet

Telefon
niklas.knutsson@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Immunologi, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset