halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Klinisk genetik

Ort
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Klinisk genetik

Är du biomedicinsk analytiker och vill vara med och bidra till framtidens laboratoriemedicin? Vi erbjuder nu ett stimulerande och varierat arbete med utrymme för eget ansvar. Vårt mål är att vara en attraktiv och spännande arbetsplats där vi strävar efter att erbjuda genetisk diagnostik i framkant.

Vi erbjuder

 • Individuellt anpassad introduktion
 • Erfarna kollegor, många med specialistkompetens inom området
 • En tjänst som innefattar komplexa och utmanande frågor där ditt arbete verkligen gör skillnad
 • Kontinuerlig kompetensutveckling för att utvecklas i din roll som biomedicinsk analytiker

Som medarbetare hos ss får du även ta del av de förmåner som följer vid en anställning på Karolinska Universitetssjukhuset. 

Om tjänsten

Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du att vara en del i det team som arbetar med kortidsodling av celler inför kromosomanalys, så kallad karyotypering. Frågeställningen kan antingen vara om det finns en medfödd kromosomal förändring eller en förvärvad förändring som del av vår leukemidiagnostik. Arbetsuppgifterna kommer vara laborativa, administrativa (exempelvis provregistrering) och dataanalysarbete såsom kromosomanalys.

Vi söker dig som:

 • har ett genuint intresse för klinisk genetik och vill bidra till laboratoriemedicin i framkant. 
 • är trygg, stabil och har god självinsikt. Du ser relationer i sitt rätta perspektiv, skiljer på det personliga och professionella samt förhåller dig på ett sätt som är anpassat till varje unik situation.
 • är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. 
 • trivs med att samarbeta med andra. Du relaterar dig till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt samt lyssnar in, kommunicerar och löser meningsskiljaktigheter på ett konstruktivt sätt.
 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter självständigt upp tidsramar och säkerställer att dessa hålls.
 • är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du lägger ner stor vikt
  vid att man lever upp till dessa.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav: 

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller motsvarande högskoleutbildning
 • God laboratorievana
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Goda grundläggande datakunskaper

Meriterande: 

 • Tidigare arbete vid kliniskt diagnostiskt laboratorium
 • Tidigare erfarenhet av cellodling
 • Erfarenhet av kromosomanalys

Varmt välkommen att söka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/ 

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner. 

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Klinisk genetik

Karolinska Universitetssjukhuset