halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

 

Är du ute efter att utföra viktiga, varierande och roliga arbetsuppgifter som gör skillnad på riktigt?
Här kommer du vara en del av ett fantastiskt team, som arbetar tillsammans, ser till att liv räddas och patienter får rätt behandling! 

Om oss
På Klinisk patologi och cancerdiagnostik hanterar vi en mängd olika vävnadsprover från patienter från hela landet. Vi är Nordens största patologilaboratorium och totalt hanterar vi cirka 300 000 prover om året. Vi utför högspecialiserad diagnostik där alla våra medarbetare är en viktig del i kedjan. Inom specialiteten patologi och cytologi studerar vi vävnad och celler för att utreda och diagnostisera sjukdomar. Till vårt laboratorium kommer prover som prepareras och färgas för att kunna studeras i mikroskop eller digitalt. De provsvar vi får fram är avgörande för att kunna ställa rätt diagnos, men svaren används också för att förutsäga vilken behandling som är bäst lämpad. Vi kan också göra prognoser över hur en sjukdom kommer att utveckla sig och övervaka effekten av en behandling. 

Om tjänsten
I arbetet ingår omhändertagande och processande av färsk och formalinfixerad vävnad inför diagnos. Arbetsuppgifterna består av nedläggning, bäddning, fryssnittning, paraffinsnittning, manuella och maskinella färgningar, skanning för digital patologi och delegerad utskärning. Vi har även ett mindre immunologilaboratorium.

Tjänsten erbjuder varierande arbetsuppgifter, både i grupp och enskilt arbete. Det finns stor möjlighet till utveckling, eget ansvar och kompetensöverföring mellan kollegor. Utöver det arbetar vi ständigt med förbättringsarbeten och kvalitet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi arbetar vardagar under kontorstid.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en möjlighet att vara en del av ett professionellt och trevligt arbetslag vid Södersjukhuset. Du kommer att ingå i ett team bestående av biomedicinsk analytiker och undersköterskor som har ansvar för analysprocessen under hela vägen. Södersjukhuset har stor produktion inom områdena bröstcancer, gastro, urologi och gynekologi.

Vi söker
Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper, såsom ditt engagemang, initiativ- och samarbetsförmåga. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Vidare önskar vi att du är positiv, strukturerad och har ett professionellt förhållningssätt. Du trivs att arbeta i grupp och lyssnar, kommunicerar samt löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.

Vi söker dig som ser helheten och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll i kedjan och ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du delar Karolinska värderingar: medmänsklighet, helhetssyn och ansvar.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker och/eller motsvarande utbildning.
  • Behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Tidigare arbetserfarenhet av klinisk laboratorieverksamhet eller patologi.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation 

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Naturvetarna Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se

 

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset