halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Är du ute efter att utföra viktiga, varierande och roliga arbetsuppgifter som gör skillnad på riktigt? Då är vi rätt arbetsplats för dig! Vi erbjuder en utmanande och stimulerande arbetsplats där vi med ett brett analyssortiment stödjer vårdens patientflöden med snabb diagnostik dygnet runt.

Vi erbjuder  
Medicinska enheten Klinisk kemi 24Sju inom Medicinsk Diagnostik Karolinska omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Danderyds sjukhus, Södersjukhuset, Södertälje sjukhus och Norrtälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar och följa behandlingseffekter. 

Enhet 24Sju Huddinge är lokaliserad på Huddinge sjukhus. Enheten bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i fem olika områden: Kund-Preanalys, Allmän- och Immunkemi, Hematologi, Koagulation/Övrig kemi och patientnära analysverksamhet samt Mikrobiologi/PCR. Enhetens personal roterar mellan de olika områdena.

Som anställd på Klinisk Kemi 24Sju erbjuder vi dig:

 • Ett varierande arbete i en högteknologisk miljö.
 • Fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar.
 • Möjlighet att träna en timme per vecka på arbetstid på ett av våra personalgym alternativt erhålla en friskvårdssubvention.
 • Karriär- och kompetensmodell.
 • Lönetillägg för 24Sju-arbete. 

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna är varierande. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare. 

I tjänsten ingår arbete såväl kvällar som helger.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker
Vi söker dig som:

 • planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.
 • Sätter upp och håller tidsramar.
 • har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningsätt.
 • arbetar bra med komplexa frågor, analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.
 • är trygg och stabil.

Kvalifikationer
Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan relevant naturvetenskaplig universitets-/högskole-utbildning.
 • Behärskar det svenska språket i tal och skrift.

Meriterande:

 • Tidigare erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset