halsojobb.se

Laboratorier för Närvård och Preanalys (LNP) är en medicinsk enhet inom Karolinska Universitetslaboratoriet. LNP bedriver verksamhet på ett 40-tal geografiska platser inom Region Stockholm. Vi utför provtagning, preanalytisk hantering och närvårdsdiagnostik samt erbjuder kvalitetssäkringsstöd för patientnära diagnostik (PNA)
 
Vi erbjuder
En dynamisk arbetsmiljö inom sektion Analys & Preanalys där du kommer att ingå i ett team med ungefär 10 personer med olika kompetenser. Sektionens uppdrag är att vara verksamhetsstöd till LNPs kärnverksamhet och att bedriva verksamhetsutveckling.

Vi planerar och utför verksamhetsförlagd utbildning av studenter, utvärderar instrument och metoder, samordnar kontrollmaterial och reagens samt driver processutveckling och implementerar förändringar. Vi ansvarar också för samordning av lokalfrågor och   transport av prover.  Kravställning i upphandlingar och omvärldsbevakning är också en del av vår verksamhet.

Om tjänsten
Som biomedicinsk analytiker i sektion Analys & Preanalys kommer du vara ansvarig eller delaktig i flera av våra ämnesområden och deluppdrag. Du kommer leda eller delta i olika arbetsgrupper, bemanna supporten samt skapa, uppdatera och förvalta styrdokument och processer. Din placering blir på Danderyds sjukhus och arbetsfältet är hela Region Stockholm. Du kommer arbeta kontorstid.

Din vardag innebär många dagliga kontakter med medarbetare och chefer inom LNP samt med andra enheter inom Karolinska Universitetslaboratoriet. Exempel på arbetsuppgifter är daglig support för våra medarbetare inom LNP, samordning av verksamhet och förvaltning av rutiner inom olika ämnesområden exempelvis preanalys, IT och metodik.  

Vi söker dig som
- har god samarbetsförmåga och är flexibel
- har mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga 
- är serviceinriktad
- är noggrann 

Kvalifikationer 
Krav: 
- Legitimerad Biomedicinsk analytiker
- Erfarenhet av laborativt arbete inom laboratoriemedicin 
- Mycket goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift

Meriterande:
- Erfarenheter av provtagning och närlabbsmetoder 
- Erfarenhet av arbete inom Klinisk kemi eller Mikrobiologi
- Utforma och framföra presentationer
- Kunskaper i Officepaketet, främst Word, Excel och PowerPoint 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.

Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Biomedicinsk analytiker till Karolinska Universitetslaboratoriet, Danderyd

Ort
Utgår

2020-10-28

Ansök nu

Dela detta jobb