halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Immunhematologi/Transfusionsmedicin, Huddinge

Ort
Utgår

2022-06-18

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Immunhematologi/Transfusionsmedicin, Huddinge

Vi erbjuder
Transfusionsmedicin ansvarar för blodförsörjning till sjukvården inom Region Stockholm. Hos oss är du delaktig i hela blodförsörjningsprocessen, det vill säga, från framställning av blodkomponenter via analyser till blodutlämning inför transfusion. Du kommer lära dig behärska de tre diagnostikområdena Utredning, Automatiserad analys och Blodkomponentutlämning. 

Med fördjupade kunskaper inom Transfusionsmedicin kommer du med tiden kunna hantera immunhematologiska frågeställningar självständigt. Du får möjligheten att arbeta i kompetenta team med fokus på att få ut rätt produkt till rätt patient i rätt tid, spårbart och kvalitetsstyrt, jobba med vår högteknologiska instrumentpark eller fördjupa dig i en utredning av ett avvikande prov eller analyssvar. Inom utredning och mödravårdsanalyser använder vi även PCR-baserade genomanalyser. 

Vår verksamhet bygger på ett väl fungerande samarbete då våra leveranser, analyssvar och blodkomponenter, är produkten av ett samarbete mellan flera individer och kompetenser. Vi tror att du är en BMA som vill vidareutveckla dina kunskaper inom Transfusionsmedicin och bidra till att vi som enhet utvecklas. 

Som anställd på Transfusionsmedicin erbjuder vi dig även bland annat:
• Fortbildning i form av internföreläsningar och kurser
• Lönetillägg för 24Sju-arbete
• Önskeschema
• Möjlighet att alternera arbetsplats mellan våra olika enheter
• Friskvårdstimme eller friskvårdsbidrag samt gratis personalgym

Om tjänsten
Annonsen avser både tillsvidaretjänst och vikariat inom enheten för Immunhematologi på Huddinge.

Vi är en grupp på 25 personer, mestadels Biomedicinska analytiker som utför och utvecklar verksamheten samtidigt som vi utvecklar oss själva. Verksamheten bedrivs 24/7, året runt och i tjänsterna ingår dag- kväll- och helgpass. 

Vi söker
Vi söker dig som tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar. Vidare är du bra på att arbeta med komplexa frågor. Du deltar aktivt i möten och är mottaglig för motparten samt anpassar dig till situationen. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller färdigutbildad som Biomedicinsk analytiker senast Q2 2022.
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift. 

Meriterande:

  • Transfusionsmedicin kurs inom BMA utbildningen.
  • Erfarenhet från självständigt laborativt arbete inom Immunhematologi.

Om rekryteringsprocessen
Rekryteringen sker kontinuerligt, så tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Immunhematologi/Transfusionsmedicin, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset