halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till 9Fem Solna

Ort
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till 9Fem Solna

Vi erbjuder
Nu erbjuder vi en tillsvidaretjänst på 9Fem Solna, som är en intressant och stimulerande arbetsplats. Hos oss ingår du i ett team på laboratoriet som arbetar i nära samarbete med läkare och kemister. Analysarbetet bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter.

Som anställd hos oss erbjuds du att delta i ett introduktionsprogram, utbildningar, interna föreläsningar och temadagar samt möjlighet till friskvård inom sjukhuset eller friskvårdsersättning.

Om tjänsten
Som biomedicinsk analytiker hos oss kommer du att arbeta med provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Vi arbetar dagtid, måndag till fredag och tillämpar flextid. Det finns även möjlighet för jourtjänstgöring på sektion 24Sju i Solna, som har dygnet runt verksamhet.

Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete av både arbetsmiljö och kvalitet samt för att effektivisera våra laboratorieprocesser. Du kommer att vara delaktig i introduktion och handledning av studenter och kollegor.

Vi söker
Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du sätter upp och håller tidsramar samt är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du fattar snabba beslut och agerar utifrån dessa, trots begränsad information eller svåra omständigheter. Vidare ser du möjligheter i förändringar, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra synsätt och förhållningssätt. Som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du deltar i laboratoriets förändringsarbete samt förbättringsprocesser.  

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan adekvat högskoleutbildning. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift. 

Meriterande: Tidigare erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium. Vi ser gärna att du har erfarenhet av 24sju-verksamhet. Tidigare erfarenhet av proteinkemi, immuokemi och specialkoagulation är särskilt meriterade.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)
- Yrkeslegitimation 

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Varmt välkommen att ansöka!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till 9Fem Solna

Karolinska Universitetssjukhuset