halsojobb.se

Som en del av Region Gotland ansvarar hälso- och sjukvårdsförvaltningen för i stort sett all offentligt finansierad hälso- och sjukvård samt tandvård på Gotland. Våra cirka 1300 medarbetare värnar patientens bästa med fokus på trygghet, respekt, integritet och tillgänglighet.

Arbetsuppgifter

Vi har behov av vikarier huvudsakligen från början av juni till slutet av augusti. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker i överenskommelse.

LaboratorieMedicinskt Centrum Gotland är ett multidisciplinärt sjukhuslaboratorium där klinisk mikrobiologi, klinisk kemi, transfusionsmedicin, AK-mottagning, klinisk fysiologi och ett vattenlaboratorium för kemiska och mikrobiologiska vattenanalyser ingår.

Kvalifikationskrav

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker men också dig som har studerat minst två terminer på motsvarande utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 58000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Michel Silvestri
Enhetschef Laboratoriemedicinskt Centrum Gotland
0498-268431, 0704-477604
Logga

Biomedicinsk analytiker, sommarjobb

Företag Region Gotland
Ort
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb