halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker sökes till närvårdslaboratorier

Ort
Utgår

2022-01-31

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker sökes till närvårdslaboratorier

Referens nummer

2022/27

Vi söker fler medarbetare som vill arbeta med vårt stora och viktiga uppdrag – att skapa den bästa vården för våra patienter! Hos oss kommer du ingå i ett team som strävar efter ett bra arbetsklimat med delaktighet och inflytande. Här kommer du få goda möjligheter till utveckling. Värdesätter du patientkontakt i din arbetsdag tror vi att detta kan vara en tjänst för dig. Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Om tjänsten
Våra närvårdslaboratorier finns på nästan 50 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården. Just nu söker vi personal till enhet LNP 5 som har laboratorier i Åkersberga, Vallentuna, Täby och Upplands Väsby.

Du kommer att arbeta med venös och kapillär provtagning på vuxna och barn. Vidare kommer du arbeta med preanalys samt akuta analyser som ingår i det patientnära analyssortimentet. Vi arbetar aktivt med kvalitets- och patientsäkerhetsarbete och att ständigt förbättra våra flöden.

Arbetstiden är förlagd dagtid mellan måndag-fredag. Vi har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering på ett specifikt laboratorium men vid semestrar och sjukdom kan man komma att få hjälpa till på något av våra andra laboratorier.

Vi söker
Vi söker dig som samarbetar för att nå gemensamma mål och hjälper kollegor när det behövs. Du har ett patientfokus som innebär att du visar respekt för patienten samt ger en säker vård som präglas av öppenhet och kvalitet. Vidare är du serviceinriktad och tillmötesgående i ditt bemötande samt är ansvarsfull i ditt arbete. Vi arbetar stundtals i ett högt tempo och därför är det viktigt att du kan hantera stress på ett konstruktivt sätt.

Kvalifikationer
Krav:

  • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller inneha en utbildning med laboratorieinriktning på högskolenivå

  • Du har mycket goda svenskkunskaper samt god datavana.

I denna rekryteringsprocess arbetar vi med ett löpande urval.

Välkommen att ansöka!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev (frivilligt)
- Yrkeslegitimation


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet

Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker sökes till närvårdslaboratorier

Karolinska Universitetssjukhuset