halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker, natt, Immunhematologi Södersjukhuset

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker, natt, Immunhematologi Södersjukhuset

Är du legitimerad biomedicinsk analytiker? Vill du bli en del av vårt härliga team på Immunhematologi Södersjukhuset? Då är du varmt välkommen att söka denna tjänst!

Karolinska Universitetssjukhuset ansvarar för blodförsörjning till sjukvården inom hela region Stockholm och vår verksamhet bedrivs dygnet runt under årets alla dagar. Immunhematologi Södersjukhuset ingår i Medicinsk enhet Klinisk immunologi och transfusionsmedicin, som även har verksamhet i Solna, Huddinge, Danderyd, Norrtälje och Södertälje. Vi arbetar med blodgruppsserologi och ansvarar för utlämning och förvaring av blodkomponenter samt att utföra blodgrupperingar, BAS-tester och antikroppsscreening.

Vi erbjuder
Vårt team består idag av 19 biomedicinska analytiker och nu söker vi en ny nattkollega. Hos oss blir du en del av en välkomnande, varm och trevlig arbetsgrupp som har ett fint samarbete. 

För att du ska få en bra start hos oss erbjuds du en individuellt anpassad introduktion utifrån dina behov. Utveckling och fortbildning är något vi värderar högt, därför erbjuds du kurser och föreläsningar i syfte att vidareutveckla din kompetens. 

Som anställd hos oss får du dessutom ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder, till exempel friskvårdsbidrag.

Om tjänsten
Som biomedicinsk analytiker består dina huvudsakliga arbetsuppgifter av blodgruppering, BAS-tester, utlämning av blodkomponenter samt antikroppsutredning. På sikt finns även möjlighet att få ett eller flera egna ansvarsområden på enheten.

Tjänsten avser en tillsvidareanställning med placering vid Södersjukhuset i centrala Stockholm. Arbetstiden är förlagd till natt, helgtjänstgöring förekommer. 

Vi söker
Vi söker dig som trivs med ett högt arbetstempo, arbetar bra med andra människor, är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard.

Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt och självständigt sätt och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vidare är du en stabil person som är uppmärksam och med ett vänligt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. 

Kvalifikationer
Krav: Legitimerad biomedicinsk analytiker. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. 

Meriterande: Tidigare erfarenhet av laborativt arbete, i synnerhet inom transfusionsmedicin. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Yrkeslegitimation 

Urval och intervjuer sker fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm(öppnas i nytt fönster)

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker, natt, Immunhematologi Södersjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset