halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller motsvarande till Molekylärlaboratoriet, Huddinge

Ort
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller motsvarande till Molekylärlaboratoriet, Huddinge

 

Vi erbjuder
Du som gillar utmaningar, varierande och utvecklande arbetsuppgifter samt gillar att ta eget ansvar, sök till oss! På vår enhet arbetar över 30 stycken kreativa, ansvarstagande, lojala och trevliga medarbetare. Nu hoppas vi att du vill bli en av oss och delar vår vision patienten först.

Om oss
Klinisk patologi och cytologi är en viktig del av den moderna sjukvården. Utredningarna som utförs vid kliniken för patologi/cytologi är i många fall avgörande för att en patient ska få rätt diagnos och rätt behandling.

Speciallaboratoriet i Huddinge har idag över 30 medarbetare. Våra huvudsakliga arbetsområden är organiserade i 5 laboratorier, Immunologi, flödescytometri, elektronmikroskopi, molekylär och njur-och transplantationslaboratoriet.

Om tjänsten
Nu söker vi en ny medarbetare till ett av våra laboratorier - Klinisk molekylär patologi.

Vi utför molekylärbiologiska analyser med fokus på tumörfrågeställningar. Analyserna utförs för att stödja diagnostik och ge svar på behandlingsstyrande mutationer. De metoder som används är Realtids-PCR (kvantitativ och kvalitativ), Fragmentanalys och Next Generation Sequensing (NGS). Eftersom teknologin utvecklas snabbt är denna verksamhet under konstant förändring och anpassning.

Hos oss kommer du få erforderlig introduktion enligt ett introduktionsprogram för att kunna arbeta självständigt med möjlighet till metodansvar.

Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag och vi tillämpar flextid. Du har också möjlighet att välja mellan subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på sjukhusgymmet. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser.

Tjänsten avser ett vikariat på ett år, heltid 40 timmar i veckan vid vårt Speciallaboratorieenhet inom Molekylärpatologi i Huddinge.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Vi söker
Vi söker en ny engagerad medarbetare till Speciallaboratorieenheten, Huddinge. Vi söker dig som har en god kommunikativ förmåga och som tycker det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten och har förmåga att se helheten.

Vi värdesätter att du är serviceinriktad, flexibel och har en positiv inställning som bidrar till en god arbetsmiljö. Vi arbetar utifrån Karolinskas värderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.

Kvalifikationer

Krav:

  • Adekvat högskoleutbildning; biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller likvärdig
  • Erfarenhet och god kunskap i molkylärbiologisk metodik
  • Du bör behärska svenska språket i tal och skrift.

Meriterande:

  • Erfarenhet och vana att arbeta i ackrediterad verksamhet och/eller inom NGS och bioinformatik.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation/ Utbildningsbevis

 

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret

 

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker, molekylärbiolog eller motsvarande till Molekylärlaboratoriet, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset