halsojobb.se

-->
Vill du göra skillnad på riktigt? Vi behöver förstärka vår bemanning för att bekämpa Coronapandemin med att utöka vårt dygnet runt-laboratorium med nya medarbetare. Du kommer att få upplärning på våra coronaplattformar och därefter arbeta tillsammans med kollegor i en nattgrupp som tillsammans med dagpersonalen säkerställer snabba och kvalitetssäkrade svar till vården och medborgarna dygnet runt.

Om tjänsten

Mikrobiologens huvuduppgifter är att diagnosticera infektioner orsakade av bakterier, virus, svampar och parasiter. Det gör vi med hjälp av en stor bredd av olika tekniker och plattformar för diagnostik, t.ex odling, MALDI, molekylärbiologi och serologi.

Verksamheten är i många delar höggradigt automatiserad för att uppnå ett bra arbetsflöde, men innehåller även en hel del manuella moment och tekniker. Som ny medarbetare får du introduktion och utbildning i alla metoder och tekniker du ska använda.

Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet och att bidra till vårt förbättringsarbete är en viktig del av arbetet.

Vi erbjuder både tillsvidaretjänster samt visstidsanställning. 

 

Vi söker

Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta inom sjukvården med diagnostik och utveckling.

  • Du uppskattar att arbeta inom en verksamhet i kontinuerlig utveckling och har viljan att själv utvecklas med verksamheten
  • Du har god samarbetsförmåga och ett analytiskt förhållningssätt
  • Du har även förmågan att arbeta självständigt, göra egna bedömningar och fatta beslut
  • Du tar gärna initiativ för att utveckla både verksamheten och dig själv mot nya mål
  • Du bidrar till en positiv anda och ett gott arbetsklimat för att nå gemensamma mål

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och söker dig som är noggrann, ansvarstagande och kvalitetsmedveten.

 

Kvalifikationer

Krav: Relevant högskoleutbildning om minst 180hp, för tillsvidaretjänst krävs en examen på kandidatnivå eller högre. T.ex; Legitimerad biomedicinsk analytiker, Biomedicin, Molekylärbiologi, Ingenjörsutbildning med inriktning bioteknik eller motsvarande.

Språkkunskaper i svenska som möter Socialstyrelsens språkkrav gällande legitimationsyrken.

Meriterande: Erfarenhet av arbete på kliniskt laboratorium för diagnostik.

 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
- Personligt brev
- Yrkeslegitimation 
- Bevis om specialistkompetens 
- Bevis om medicine doktorsexamen 
- Bevis om docentur 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.

Vi är cirka 2 300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 50 provtagningsenheter i öppenvården. Vi har dessutom ett antal fasta och mobila tappställen för blodgivare. 

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Biomedicinsk analytiker / Laboratorieingenjör (Natt) till Klinisk Mikrobiologi

Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb