halsojobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Halsojobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker, laboratorieingenjör eller motsvarande till verksamhet för storskalig covid-19 diagnostik inom mikrobiologi, Solna

Ort
Utgår

2022-02-05

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker, laboratorieingenjör eller motsvarande till verksamhet för storskalig covid-19 diagnostik inom mikrobiologi, Solna

Referens nummer

2022/52

Om oss
Klinisk mikrobiologi är ett funktionsområde inom Karolinska Universitetslaboratoriet och består av ca 300 medarbetare där majoriteten är biomedicinska analytiker, laboratorieingenjörer och laboratorieassistenter. Vi utför laboratoriediagnostik av infektioner orsakade av bakterier, virus, svampar och parasiter. Den laborativa verksamheten är uppdelad i tre olika delar; serologi, molekylärbiologi och bakteriologi. Vi är placerade på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge. Vi söker nu medarbetare som kan förstärka vårt team för storskalig covid-19-testning på vårt laboratorium i Solna.

Vi erbjuder
Hos oss får du ett stimulerande och utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter, teknik i framkant och goda möjligheter till nya kunskaper. Vi erbjuder ett utrymme för eget ansvar och utveckling. Hos oss strävar vi efter att vara en attraktiv arbetsplats med ett bra och roligt arbetsklimat, engagerade medarbetare samt ett modernt ledarskap. Vårt mål är att erbjuda diagnostik i framkant. Vi uppmuntrar till friskvård och som medarbetare har du exempelvis fri tillgång till vårt personalgym. Möjligheterna till kompetensutveckling är goda.

Arbetsuppgifter
Arbetet är framför allt förlagt inom den storskaliga testningen av covid-19, som utförs på vårt laboratorium i Solna med molekylärbiologisk metodik (PCR). Laboratoriet är i hög grad automatiserat med många instrument, men en del manuellt laboratoriearbete förekommer. Arbetet inkluderar hela laboratorieprocessen från provmottagning till rapportering av analysresultat.

Om tjänsten
Vi söker nu nya medarbetare för visstidsanställning (heltid, 6 månader) samt timanställning (6 månader), för placering i Solna. Uppge i din ansökan om du söker visstidsanställning eller timanställning. Du kommer att arbeta i det dagliga diagnostiska arbetet. Som ny medarbetare får du stegvis introduktion och utbildning i alla processer, instrument och metoder som behövs för att kunna arbeta i hela flödet. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår verksamhet och att bidra till vårt förbättringsarbete är en viktig del av arbetet. Arbetet är varierande då vi jobbar på olika arbetsstationer med en kontinuerlig rotation. Vår verksamhet är förlagd både till vardagar och helger, det ingår även viss kvällstjänstgöring. Vi tillämpar flextid.

Vi söker dig som:

 • Är tekniskt intresserad och ser möjligheter med automation av laboratorieprocesser.

 • Är noggrann och tycker om laborativt arbete, gärna inom diagnostik.

 • Tar eget ansvar för ditt arbete och gör det som krävs för ett bra slutresultat.

 • Är trygg i dig själv. Du finner dig i en föränderlig vardag och strukturerar ditt arbete med bibehållet lugn.

 • Har lätt för att sätta dig in i andras situation. Du lyssnar, förstår och visar hänsyn.

 • Är flexibel och kan byta arbetsuppgifter när arbetet så kräver.

Du behöver inte ha lång erfarenhet, men du ska såklart vara villig att lära dig!

Kvalifikationer
Krav:

 • Relevant högskoleutbildning om minst 180 hp, exempelvis biomedicinsk analytiker, ingenjörsutbildning eller utbildning inom biomedicin och molekylärbiologi.

 • Du behöver ha mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, i tal och skrift.

Meriterande:

 • Erfarenhet av arbete på kliniskt laboratorium.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV

 2. Personligt brev

 3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)
  - Yrkeslegitimation

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

 

"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."


Läs mer om Region Stockholm på regionstockholm.se(öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn

Vårdförbundet Solna

Telefon
vardforbundetsolna.karolinska@regionstockholm.se

Namn

Naturvetarna

Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker, laboratorieingenjör eller motsvarande till verksamhet för storskalig covid-19 diagnostik inom mikrobiologi, Solna

Karolinska Universitetssjukhuset