halsojobb.se

Biomedicinsk analytiker/ Laboratorieingenjör

Ort
Utgår

2021-10-21

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker/ Laboratorieingenjör

Vill du arbeta inom en spännande och lärorik arbetsmiljö tillsammans med kreativa, ansvarstagande, lojala och trevliga medarbetare och där du kan vara med och utveckla digitala skanningsflödet inom patologi och där du ska arbeta på vardagar och vara ledig på alla röda dagar? Välkommen att söka till oss!

Om tjänsten

Klinisk patologi och cancerdiagnostik är en viktig del av den moderna sjukvården. Utredningarna som utförs vid kliniken är i många fall avgörande för att en patient ska få rätt diagnos och rätt behandling.

Vi arbetar aktivt med flödesarbete vilket innebär att förändringar av arbetssätt och processer sker vid behov. Arbetat bedrivs till stor del självständigt i gruppen vilket ställer höga krav på ansvarskänsla, god moral och personlig mognad.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat :

 • Skanning av glas

 • Telefonbevakning och hantering av inkommande ärende

 • Kvalitetsarbete samt förbättringsarbete

 • Andra uppgifter utifrån verksamhetens behov

Vi erbjuder tillsvidaretjänst, heltid (40 timmar i veckan), tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Vi ser det som en självklarhet att du delar våra värderingar Ansvar – Medmänsklighet – Helhetssyn och vår vision Patienten först - tillsammans skapar vi den bästa vården.

Vi erbjuder

Hos oss arbetar du dagtid, måndag till fredag och vi tillämpar flextid. Vi erbjuder fortbildning i form av internföreläsningar och kurser.

Vi söker

Dig som har känsla för god service och bra bemötande och kunna arbeta i ett högt tempo då arbetsbelastningen stundtals kan vara hög.

Du har en god kommunikativ förmåga och tycker att det är roligt att arbeta i ett team och att lösa uppgifter, såväl i grupp som självständigt.

Du är nytänkande, noggrann och har förmåga att se helheten.  Vi ser även att du har lätt för att identifiera och föreslå förbättringsåtgärder och har ett stort intresse för att ständigt utveckla och förbättra arbetsmetoder.

Vidare önskar vi att du är strukturerad, ordningsam och har ett professionellt förhållningssätt. Det är av största vikt att du är noggrann, ansvarstagande och en lojal medspelare.

För att trivas hos oss ska du tycka om att arbeta i en föränderlig miljö med varierande arbetsuppgifter och arbetstempo.

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller annan adekvat utbildning.

 • Du behöver vara obehindrad i det svenska språket, i såväl tal som skrift.

 • Intresse för digitaliseringsflöde.

 • Mycket goda laboratorie-teknikkunskaper.

 • Mycket goda färdigheter av office-paketet.

Meriterande:

 • Erfarenhet av att arbeta inom patologi.

 • Erfarenhet av kvalitetstyrda arbetsuppgifter.

 • Erfarenhet av Lean och förbättringsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen

Vi intervjuer fortlöpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan så snart som möjligt!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:

 1. CV

 2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall) - Personligt brev (frivilligt) –

- Yrkeslegitimation

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering.
Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker/ Laboratorieingenjör

Karolinska Universitetssjukhuset