halsojobb.se

-->

Biomedicinsk analytiker Klinisk kemi och KUL24Sju Norrtälje sjukhus

Ort
Utgår

2020-06-05

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker Klinisk kemi och KUL24Sju Norrtälje sjukhus

 

Vi erbjuder: 
Klinisk Kemi och KUL24Sju inom Karolinska Universitetslaboratoriet omfattar laboratorierna vid universitetssjukhusen i Solna och Huddinge samt vid Norrtälje sjukhus, Danderyds sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus. Analysarbetet på våra laboratorier bedrivs med högteknologisk utrustning där kvalitet och förbättringsarbete är en viktig del. Vi gör undersökningar på biologiskt material, främst blod, för att diagnostisera sjukdomar samt följa behandlingseffekter. 

Enhet Norrtälje 24Sju är lokaliserad  på Norrtälje sjukhus. Vi är en mindre sektion beståendes av 14 Biomedicinskaanalytiker och 3 undersköterskor i dagsläget. Sammanhållningen och stämmningen är trevlig i gruppen.

Vi bedriver verksamhet dygnet runt och är indelad i olika områden: Allmän-och Immunkemi, Hematologi/Koagulation och Övrig kemi, Blodgas/Patientnära analysverksamhet, Kund/Preanalys, Provtagningscentral och Transfusionsmedicin. Som Biomedicinskanalytiker roterar du runt på de olika områdena och får ett varierat och intressant arbete med patienten i fokus.

Vi erbjuder dig ett introduktionsprogram, karriär- och kompetensmodell, friskvårdssubvention samt fortbildning i form av internföreläsningar, kurser och temadagar. 

Om tjänsten: 
Arbetsuppgifterna är varierande med placering på alla områden på enheten. Du kommer bland annat att handha instrument och under stort ansvar bedöma rimligheten i analyssvar inom Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin. Vissa manuella moment förekommer, främst analys med mikroskop som redskap. Du kommer att vara delaktid i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare.

Provanställning kan komma att tillämpas vid prövobehov. Intervju och tillsättning kommer att ske löpande.

Vi söker: 
Vi söker dig som tycker om att arbeta i ett högt tempo, har intresse och känsla för teknik och har ett trevligt bemötande mot såväl kunder, patienter samt arbetskamrater. Arbetet är under ständig förändring och utveckling och därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Det är viktigt att du sätter patienten först i ditt arbete samt att dina värderingar överensstämmer med Karolinska Universitetssjukhusets värderingar om ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
 
Kvalifikationer: 
Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker eller har annan adekvat högskoleutbildning. Har du även erfarenhet av arbetet på kliniskt kemiskt laboratorium är det meriterande men inget krav. Du måste behärska svenska språket i tal och skrift.

24Sju-verksamheten är en kritisk och avgörande verksamhet för våra akutsjukhus, därför pågår nu ett projekt som innebär en ny lönemodell där all laborerande personal inom 24Sju får lönetillägg utöver ordinarie grundlön. Projektet pågår t o m 2021-03-31, ev. förlängning.
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. Personligt brev  

2. CV

3. Övriga bilagor (bifogas i förekommande fall)  

- Yrkeslegitimation  


Varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

 

Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  

Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 

 

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

 

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret. 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker Klinisk kemi och KUL24Sju Norrtälje sjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset