halsojobb.se

Biomedicinsk analytiker, Huddinge

Ort
Utgår

2021-11-04

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker, Huddinge

Vi erbjuder
Klinisk kemi enhet 9Fem Huddinge utför högspecialiserade analyser under kontorstid där analysarbetet bedrivs med moderna tekniker och med utvecklat IT-stöd. Vi erbjuder stimulerande och varierande arbetsuppgifter inom sektionen som är indelad i fyra områden; Kromatografi, DNA, Protein samt HbA1c/Hb-fraktioner där medarbetarna har möjlighet att rotera mellan. Arbetet är måndag till fredag och vi tillämpar flextid.

Vi erbjuder introduktionsprogram och fortbildning i form av intern eller externa föreläsningar och utbildningsprogram, kurser, temadagar samt friskvård.

Om tjänsten
Hos oss är arbetsuppgifterna varierande i ett nära samarbete mellan kemister och läkare. Beroende på din utbildning och kunskap kan arbetet komma att variera mellan provhantering, analysarbete, resultatrapportering, kvalitetsarbete och underhåll av utrustning. Arbetet utförs med både manuella och automatiserade metoder och tekniker. Vi arbetar kontinuerligt med utveckling och förbättringsarbete för att effektivisera våra processer för att bedriva laboratorieverksamhet i framkant där patienten står i fokus. Du kommer att vara delaktig i introduktion och upplärning av studenter och medarbetare.

Vi söker
Vi söker dig som har ett stort intresse och nyfikenhet för klinisk kemi. Arbetet är under ständig förändring och utveckling, därför är det viktigt att du är en person som trivs i en sådan miljö. Du tycker om att arbeta i varierande tempo och har intresse och känsla för laborativt arbete och teknik. Du trivs med att arbeta både självständigt och i team samt ta ansvar för dina uppgifter.

Hela verksamheten genomsyras av kvalitetssäkring och spårbarhet, vilket ställer höga krav på noggrannhet. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor, en god förmåga att planera, prioritera och att kommunicera i tal och skrift.

Det är viktigt att dina värderingar överensstämmer med sjukhusets värderingar; ansvar, medmänsklighet och helhetssyn.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller har en annan adekvat högskoleutbildning.

Har du även erfarenhet av arbete på kliniskt kemiskt laboratorium eller biokemiska analysmetoder (HPLC, LC-MS MS etc.) och molekylärbiologi är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet än arbetslivserfarenhet.

Intervjuer sker fortlöpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor ( bilagor bifogas i förekommande fall)

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion. Verksamheten spänner över hela det diagnostiska området inom laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset.

MDK är centrum för kompetensmässigt och tekniskt ledande diagnostik, intervention och behandling som tillgodoser patienternas behov idag och i framtiden.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker, Huddinge

Karolinska Universitetssjukhuset